Withagenweg 17, 7384 SB Bussloo

Multi Fun Bussloo is met meer dan 20 verschillende in- en outdoor activiteiten een echt family entertainment center. Geniet van spectaculaire activiteiten, ga sportieve uitdagingen aan of speel een relaxed spelletje.

Voel je welkom bij Multi Fun Bussloo

Multi Fun Bussloo | Indoor en outdoor activiteitencentrum
Vanaf het verwarmde en overdekte terras van Multi Fun Bussloo heb je elke dag een geweldig uitzicht over het meer van Bussloo. Het pand is een houten gebouw in Finse stijl. Hier beschikken ze over een ruim restaurant met een prachtig uitzicht over de Pitch&Putt baan. Warm, gezellig en iedereen zal zich welkom voelen.

Familie-uitjes op de Veluwe

Multi Fun Bussloo | Indoor en outdoor activiteitencentrum op de Veluwe
Multi Fun Bussloo richt zich op groepen van jong tot oud. Het doel is om iedereen een leuke dag te bezorgen, er wordt dan ook graag meegedacht over de invulling van jullie programma op maat!
Mocht er familie wat verder weg wonen, neem dan eens een kijkje op vakantieparken in de Stedendriehoek en geniet nog wat langer van de mooie Veluwe door ontspannen te overnachten in de buurt.

Dagje weg naar Busslo

Ontdek de leukste uitjes voor een dagje weg met je gezin. Ontsnap samen uit een escaperoom, speel een potje glowgolf. Ga gezellig samen klootschieten of rijdt een rondje op de E-chopper.  

Kinderfeestjes op Bussloo

Multi Fun Bussloo | Indoor en outdoor activiteitencentrum
Met keuze uit vele spectaculaire indoor en sportieve outdoor activiteiten  ben je voor kinderfeestjes bij Multi Fun Bussloo aan het goede adres. Lasergamen, glowgolfen, ontsnappen uit een escaperoom of een van de tofste outdoor activiteiten zoals minigolfen, pitch&putt, voetgolfen of levend tafelvoetballen, hier kan het allemaal. Alle feestjes zijn te combineren en te boeken inclusief smulpakket. 
Ontdek de tofste kinderfeestjes! ➤

Familie uitjes in de Stedendriehoek

Multi Fun Bussloo  Indoor en outdoor activiteitencentrum op de Veluwe
De meest succesvolle activiteiten van Multi Fun Bussloo zijn gebundeld tot Combideals met een of meerdere leuke activiteiten en natuurlijk zit er iets lekkers bij zoals heerlijk appelgebak of proosten jullie liever meteen met een bitterbal?  

Let's have some fun! ➤

 

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor