Overnachten met kids in Noord Brabant

Noord-Brabant heeft alles!  Van een fantastische natuur tot grote steden zoals Den Bosch, Eindhoven en Breda.  Noord-Brabant staat bekend om zijn mooie natuur en de bourgondische gezelligheid. Er is altijd wat te beleven en daarom zeker de moeite waard om te overnachten zodat je extra lang kan genieten van de schoonheid van Brabant. Ontdek de kindvriendelijke vakantieparken en campings voor een fantastische vakantie in Brabant.

Regio Noord Oost-Brabant:

FarmCamps Alpacafarm Vorstenbosch

Kinderen mogen hier helpen met het verzorgen en uitlaten van de alpaca's op de boerderij! Hoe gaaf is dat?! Natuurlijk is er nog veel meer te zien en te doen op deze boerderij dan alleen alpaca’s. Rondcrossen over het erf met de skelters, knuffelen met de knuffelcavia’s, hutten bouwen in de Hooi Hooi Speelschuur of kunstjes doen op de trampoline. Samen met de populaire alpaca’s de perfecte mix voor een toffe vakantie. Dus all paca your bags en hup naar Alpacafarm Vorstenbosch!

Alapacafarm Vorstenbosch, familievakantie, vakantie, uitje, alpaca, bijzonder overnachten

Lees hier meer

Vakantiepark de Bergen in Wanroij

Bij de Bergen staan natuur en spelen centraal. Kinderen kunnen heerlijk ravotten en hebben keuze uit heel veel buiten- en binnenpret. Spelen in de binnen- of buitenspeeltuin, zwemmen en zandkastelen bouwen in het strandbad of op ontdekkingsreis door de bosrijke omgeving. Daarnaast zijn er vele sportieve activiteiten. Genoeg om je de hele dag te vermaken!

Lees hier meer

Vakantiepark Résidence de Leuvert in Cromvoirt

Midden in de bossen van het Noord-Brabantse Cromvoirt vind je TopPark Résidence de Leuvert. Kom volledig tot rust in een vakantiehuis op het park en geniet van jullie gezinsvakantie. Zowel op het park als in de omgeving is er van alles te beleven voor jong en oud. Een verblijf op Résidence de Leuvert is dan er dan ook één om nooit te vergeten!

Lees hier meer

Vakantiepark Dierenbos in Vinkel

Vlakbij Den Bosch vind je in een zeer bosrijke omgeving Vakantiepark Dierenbos waar je heerlijk kunt zwemmen in het binnenbad, buitenbad of de zwemvijver. Of geniet van een potje midgetgolfen of bowling. Neem tussendoor even een pauze in het restaurant of breng een bezoekje aan een van de vele dierenverblijven op het park!

vakantiepark, dierenbos, den bosch, overnachten, kindvriendelijk, brabant, familievakantie, gezin, kinderen

Lees hier meer

 

Regio Zuid Oost-Brabant:

De Weitense Cabanas in Valkenswaard

Ook eens overnachten in een sfeervolle, duurzame cabana tussen de walnootbomen? Dat kan bij De Weitense Cabanas in Valkenswaard.

Weitens

Duurzaam overnachten in Valkenswaard

Go-Kids Familie arrangement bij Herberg De Brabantse Kluis in Aarle-Rixtel

De omgeving van Herberg De Brabantse Kluis is heel erg leuk om samen met de kinderen te verkennen. Kamer de Brabander en Kamer De Bedstee vormen samen de perfecte overnachtingsplek voor jullie gezin. Het zijn 2 geschakelde hotelkamers, beide voorzien van eigen sanitair (wastafel, toilet en douche).
En natuurlijk willen de kinderen graag in de Bedstee slapen! 

Herberg De Brabantse Kluis

Go-Kids Familie arrangement bij Herberg De Brabantse Kluis

Recreatiepark TerSpegelt in Eersel

Recreatiepark TerSpegelt is een 5-sterren recreatiepark in Eersel voor het hele gezin! Met uitgebreide faciliteiten als het SterrenStrand (een overdekt water- en speelparadijs), drie recreatieplassen en daarnaast een prachtige natuurrijke ligging in de Brabantse Kempen nabij de Belgische grens is TerSpegelt dé ideale plek voor een heerlijke vakantie of weekendje weg! 

Overnachten bij TerSpegelt in Eersel

Recreatiepark De Achterste Hoef in Bladel

Wil jij met je gezin een heerlijke vakantie in regio Eindhoven? Boek dan een vakantie op de 5-sterren familiecamping en Recreatiepark De Achterste Hoef in Bladel. Dit recreatiepark is een prachtige camping met vele faciliteiten voor jong en oud. Vooral de heerlijke recreatieplas is een aanrader.

Overnachten bij De Achterste Hoef in Bladel

Camping de Steenuil in Oirschot

Kleinschalig, persoonlijk en er is van alles te doen! Bij Doe-Boerderij “De Steenuil” geniet je samen met je gezin van het gezellige platteland & de Brabantse gastvrijheid. Iedere vakantie hebben ze een bomvol programma met allerlei leuke activiteiten op de Boerderij. 

Kamperen bij De Steenuil in Oirschot

 

Regio Midden West-Brabant:

Logeren bij de boer in Wagenberg

Op de gezellige kleinschalige boerderijcamping van Johan en Caroline kun je kamperen of slapen in een van de boergondische pods. Er is veel te beleven voor ouders en kinderen op deze gezellige boerderij want naast een grote speeltuin met skelters en dierenweide is er ook een fijn terras en wordt er veel georganiseerd voor kinderen. 

Lees hier meer

Logeren in de Biesbosch 

Aan de rand van de Biesbosch ligt Kurenpolder Recreatie. De Kurenpolder is een moderne gezinscamping met zwembad. Het ligt aan een groot meer waar je kunt zwemmen, zeilen, surfen of fietsen op de waterfietsen. Omdat het water heel geleidelijk dieper wordt, is het strandbad zeer geschikt voor kleine kinderen.

Lees hier meer    Ervaringsblog Glamperen bij de Kurenpolder

Logeren in een Boomgalow

Bijzonder overnachten in bosrijke omgeving en in de buurt van de Efteling. 
Met twee slaapkamers bieden alle vier de Boomgalows accommodatie aan vier personen. Ieder met eigen sauna, inloopdouche, toilet, keuken, eettafel, zithoek, tv met dvd-speler en terras.
Het is een leuk idee om deze bijzondere locatie te combineren met een bezoek aan de Efteling of de Loonse- en Drunense duinen.

Boomgalow

Lees hier meer

GuestHouse Hotel in Kaatsheuvel

Het GuestHouse Hotel is een heerlijke familie hotel in Kaatsheuvel op loopafstand van de Efteling (500 meter!). Het hotel heeft verschillende leuke combinatie aanbiedingen met de Efteling. kortingsdeal

Lees hier meer

Camping Ponderosa in Ulicoten

Gezellige familiecamping Ponderosa in de gemeente Baarle-Nassau, grenzend aan de Belgische grens met diverse overnachtingsmogelijkheden. De camping heeft verder naast een fantastische restaurant een heerlijk overdekt zwembad met speeltuinen en een BMX pumptrackbaan. 

Lees hier meer

Linberg park bij Breda

Op dit fantastische Capfun vakantiepark vlakbij Breda en Tilburg, kunnen kinderen binnen en buiten spelen bij speelparadijs Kids Wonderland. Ook heeft Linberg een geweldig zwembad met familie glijbanen voor haar gasten. Het park verhuurt luxe stacaravans.

Lees hier meer

RCN de Flaasbloem in Chaam

RCN de Flaasbloem is een ruim op gezet vakantie park met kampeerplekken en vakantiehuisjes. Uniek is het prachtige recreatiemeer met ligweide en strand, een 3-dubbele glijbaan, een 42 meter lange spectaculaire glijbaan en een mooie waterspeeltuin.

Lees hier meer