De Weitens Cabanas
Monseigneur Smetsstraat 32, 5551 AB Valkenswaard

De Weitens cabanas te Valkenswaard

Ook eens overnachten in een sfeervolle, duurzame cabana tussen de walnootbomen? Dat kan bij ons in Valkenswaard, op ons familiebedrijf De Weitens!

De Weitense Cabanas  De Weitense Cabanas De Weitense Cabanas

Ons bedrijf bestaat uit 3 verschillende onderdelen, maar allemaal met elkaar verbonden en allemaal met een duurzame insteek en volledig CO2 neutraal. De Ecologische tuinderij, waar Jack vaak te vinden is en je graag van alles vertelt over moestuinieren. Je kunt op de tuinderij als onze gast ook heerlijk rondstruinen tussen de ecologische fruitbomen, groenten velden en onderweg voer je gezellig even kippen bij het Brahma Hotel! Er is ook een speeltuintje voor de kinderen om lekker te spelen.
Op Wilma’s Terras, vind je Wilma..  Zij zet graag een kopje koffie of kruidenthee voor je en iets lekkers erbij mag natuurlijk ook niet ontbreken! Alles zelfgemaakt en met verse producten van de eigen tuinderij. Vanaf het terras start ook een leuke, leerzame wandeling over De Weitens, het insectenpad van 1,5 km maar ook in te korten tot 750m. De kinderen ontvangen dan een informatieboekje en een rugzakje.
Zelf verzorg ik, Corrinne, alles voor onze gasten in de cabanas. We hopen je natuurlijk graag eens te ontmoeten op ons fijne, groene plekje in Valkenswaard!

Het hele jaar rond overnachten in een van onze accommodaties midden in de walnotengaard

De cabanas zijn geschikt voor 4 personen (2 volwassenen en 2 kinderen) met een oppervlakte van 27m2 en volledig winterhard, dat betekent dat je het gehele jaar rond bij ons kunt overnachten! De cabanas zijn van alle gemakken voorzien en zorgen voor een unieke slaapbeleving, ook mede door de ruime opzet. Je kunt van je privacy genieten, maar je kunt ook even een praatje maken bij de buren. Het terrein is volledig afgesloten met een hekwerk, dus de kinderen kunnen ook veilig naar het speeltuintje op de tuinderij wandelen of de kippen voeren.
Op het terrein hebben we 2 voetbaldoeltjes en uiteraard ook een bal zodat ze lekker kunnen voetballen. Maar er is ruimte zat, dus neem gerust een badmintonset, een vlieger of ander leuk buitenspeelgoed mee. We vinden het ook erg belangrijk dat je, je thuis voelt en dat je in een veilige en schone omgeving bent, daarom besteden we extra aandacht een de schoonmaak van onze accommodaties.

  De Weitense Cabanas De Weitense Cabanas

Wist je dat je bij ons ook verschillende arrangementen bij kunt boeken?

Zelf relaxen, dan bezorgen we toch een lekker ontbijtje op jullie veranda!

Helemaal even onthaasten en vakantie vieren samen met het gezin of samen? We hebben verschillende arrangementen om uit te kiezen.
Zo kun je bijvoorbeeld, samen gezellig picknicken op De Weitens, kies een plekje uit tussen de fruitbomen en geniet van alle zelfgemaakte lekkernijen.  Heb je juist ’s morgens geen zin om zelf een ontbijtje klaar te maken, dan bezorgen we deze toch lekker, helemaal vers met allerlei producten van onze eigen tuinderij bij jou op de veranda.
Als je dan nog ultiem wilt ontspannen, probeer dan eens onze Dutchtub. Overdag heerlijk voor de kinderen om in te spelen en dan kunnen de ouders nog even nagenieten van de fijne vakantiedag met een drankje erbij!

De Weitense Cabanas De Weitense Cabanas De Weitense Cabanas De Weitense Cabanas 

  • Leeftijd 0 - 1
  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Eigen eten toegestaan
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor