Heb jij een kindvriendelijk bedrijf in regio Den Bosch of Nijmegen?

En wil jij graag opvallen en (nog) beter gevonden worden door ouders / verzorgers van kinderen tot en met 12 jaar?

Dan is Go-Kids echt iets voor jou! Op ons online platform vind je kindvriendelijke uitjes, horeca, winkels, overnachtingslocaties, kinderfeestjes, clubs, cursussen, evenementen, activiteiten en nog veel meer. Oftewel, alles wat interessant is voor kinderen en hun (groot)ouders.

Als lid van Go-Kids komt jouw bedrijf (of evenement) op onze goed bezochte website. Is jouw locatie een te gek uitje, bieden jullie kinderfeestjes aan en kunnen gezinnen na afloop genieten in het familierestaurant? Dan kunnen we zelfs meerdere bestemmingen aanbieden op onze website voor een nóg grotere vindbaarheid.

Daarnaast wordt je als lid meegenomen in onze actieve promotie middels de schoolvakantie nieuwsbrieven die worden verzonden naar bijna 2.000 abonnees. Ook worden jullie natuurlijk uitgebreid onder de aandacht gebracht bij de meer dan 10.000 volgers op onze social media kanalen (Facebook en Instagram). 

Dus wil jij alles weten over de verschillende mogelijkheden om jouw bedrijf te presenteren bij de Go-Kids ouders? Bel of mail en dan kom ik heel graag (geheel vrijblijvend) bij je langs om nader kennis te maken en jouw wensen en mogelijkheden te bespreken.

Bel: 06 18 42 51 00
Mail: lilian@go-kids.nl
LinkedIn

Hopelijk tot snel!

Log In