Hoi, leuk dat je de site van Go-Kids regio Nijmegen bezoekt!

Bij Go-Kids regio Nijmegen vind je een uitgebreid overzicht van alles van wat er voor kinderen en gezinnen te vinden is in Nijmegen en de plaatsen in de regio zoals Groesbeek, Ubbergen, Bemmel, Elst, Lent, Malden, Mook, Gennep, Bergen, Boxmeer, Overloon, Cuijk, Grave, Wijchen, Beuningen, Beneden-Leeuwen en Druten. 

Je vind op Go-Kids regio Nijmegen kindvriendelijke activiteiten, uitstapjes, evenementen, kinderfeestjes, winkels, sportclubs, muzieklessen, restaurants en overnachtingsmogelijkheden. Ook voor opgroeivragen kun je op Go-Kids terecht! 

En wil je er met het gezin op uit met een leuke kortingsdeal? Ook die hebben we voor je verzameld in een handig overzicht. Kinderen kun je spelenderwijs hun talenten laten ontdekken; er is bij Go-Kids dan ook speciale aandacht voor actieve, sportieve, culturele en natuuractiviteiten. 

Blog!

De eerste Wereldboom-lammetjes van 2019!

De eerste Wereldboom-lammetjes van 2019!

Monique van der Zanden is samen met haar man Frank eigenaar van De Wereldboom in Vortum-Mullem. Tevens schrijft Monique kinderboeken. Op Tweede Paasdag, maandag 22 april,  wordt de Lammetjesdag gehouden bij De Wereldboom. Om alvast in lammetjes-stemming te komen hieronder een blog dat Monique schreef over de verrassende en onverwachte geboorte van de eerste Wereldboom-lammetjes van 2019. Geboren langs de Maas, een waar gebeurd verhaal… Door: Monique van der Zanden 28 maart, half 7 ’s avonds, telefoon: ‘Er is een schaap aan het lammeren langs de Maas.’ Herder Frank reageerde heel verbaasd. Hij was een half uurtje daarvoor nog in de wei geweest...

Lees verder
Linda.foundation

Yep, ook wij moeten adverteren