Camping recreatieboerderij Johan & Caroline is een heerlijke kleinschalige familie camping

Kamperen bij de boer

De camping van de recreatieboerderij van Johan en Caroline heeft plek voor 25 tenten, caravans, vouwwagens of campers. De plekken zijn lekker ruim (circa 100 m2) 

Slapen in een boergondische pod

Wil je liever wat luxer kamperen? Ook dat kan bij Johan en Caroline! Huur een heerlijk boergondische pod voor max 5 personen. Deze super gezellige pods zijn van alle gemakken voorzien.  Kijk hier voor alle informatie

Speeltuin voor kinderen en kinderboerderij

De recreatieboerderij heeft een super leuke speeltuin waar kinderen kunnen klimmen, glijden, schommelen, wiebelen en met zand spelen. Ook is er een mega-springkussen welke helemaal overdekt is, zodat ook bij minder weer er gesprongen kan worden. 

Op het terrein is verder een dierenweide waar de kippen, konijnen en schapen vrolijk rondscharrelen en -huppelen. De kinderen mogen helpen met het voeren van de dieren onder begeleiding van een van de medewerkers en natuurlijk mag er gekeken worden of de kippen eieren hebben gelegd.

Tot slot zijn er voor de kids vele trapfietsjes, mammoetskelters, skippy-koeien etc. aanwezig. Overigens worden er ook regelmatig leuke activiteiten georganiseerd voor de kinderen. Van alles te doen dus!

Eten en drinken op de camping 

De camping heeft een klein restaurant met terras. Hier kunnen gasten en bezoekers heerlijk ontbijten, lunchen of gewoon een lekker tussendoortje zoals frites en snacks eten.

Boerderijwinkel van Johan en Caroline

Bij deze recreatieboerderij hoort ook een uitgebreide boerderijwinkel met lekkere streekproducten en dagelijks vers aangevoerde groenten en fruit! 

Kinderfeestje op de boerderij 

Kinderen kunnen hier van april tot oktober een super leuk boerderij feestje vieren.