Kamperen in de Biesbosch bij Kurenpolder Recreatie

Aan de rand van de Biesbosch ligt Kurenpolder Recreatie. Deze 4 sterren familiecamping in Hank biedt gezelligheid voor het hele gezin. De camping heeft mooie ruime camping plaatsen en er zijn ook chalets en glampingtenten te huur. 

Kinderen kunnen veilig spelen in de speeltuinen, stunten op de skatebaan of kastelen bouwen aan het 30 hectare groot recreatiestrand. Op het grote meer kunnen jullie zeilen, surfen of fietsen op de waterfietsen. Omdat het water heel geleidelijk dieper wordt, is het strandbad zeer geschikt voor kleine kinderen. Natuurlijk kan er ook gezwommen worden in het subtropische zwemparadijs met een mega lange glijbaan van wel 100 meter. 

Camping Kurenpolder heeft een leuk en enthousiast animatie team met een vol programma voor kids in de vakanties en er is een gezellige horecagelegenheid met snackbar en restaurant. Het restaurant is in het kampeerseizoen dagelijks geopend.

Natuurpark de Biesbosch

De Brabantse Biesbosch is erg geschikt voor een dagje waterrecreatie. Jullie kunnen zelf een bootje huren en varen, maar er starten ook veel georganiseerde tochten vanuit de jachthaven in Hank.