Overnachten bij Recreatiepark TerSpegelt ******

Recreatiepark TerSpegelt is een vijfsterren recreatiepark gelegen in de Brabantse Kempen nabij de Belgische grens. Een fijne bestemming voor een weekendje weg of (kampeer)vakantie. TerSpegelt biedt volop verblijfsmogelijkheden, van heerlijk kamperen aan het water tot verblijven in bijzondere huuraccommodaties zoals een WaterLodge, OutbackLodge of BosVilla. Bekijk het aanbod op de website!

Volop (kinder)activiteiten

Voor jong en oud is er meer dan genoeg te doen op het park. Het is altijd mooi weer in het SterrenStrand; een uniek overdekt water- en zandspeelparadijs. Activiteiten zoals PumpTrack, de TokkelBaan of de WerkPlaats vind je terug in het recreatieprogramma.

Ook aan horeca is geen gebrek op Recreatiepark TerSpegelt. Zo is er Strandpaviljoen De Wijde Blick, een familierestaurant waar voor de kinderen een speeltent en een kinderbioscoop is. Voor de snelle hap kan je bij afhaalcorner LekkerMakkelijk of snackbar LekkerSnacken terecht.

Het park ligt in de omgeving van de bosrijke Brabantse Kempen. Natuurpoort TerSpegelt is het vertrekpunt om dit mooie grensgebied te verkennen. Om uiteindelijk bij De Keizer eten & drinken te genieten op het zonnige terras of in het sfeervolle restaurant.

Nieuw bij Recreatiepark Terspegelt: Funlodge voor 6 personen!

Beleef het buitenleven en ontdek de nieuwe FunLodges! Deze 6-persoons lodges staan garant voor veel plezier. Fun voor jong en oud door de sport- en spelvoorzieningen, zowel in de lodge als in de bruisende omgeving. Genoeg om lekker actief te zijn! En daarna heerlijk ontspannen in de schommelbank op de veranda. Boek je Fundlodge hier!