Postelseweg 88, 5521 RD Eersel

Overnachten bij Recreatiepark TerSpegelt ******

Recreatiepark TerSpegelt is een vijfsterren recreatiepark gelegen in de Brabantse Kempen nabij de Belgische grens. Een fijne bestemming voor een weekendje weg of (kampeer)vakantie. TerSpegelt biedt volop verblijfsmogelijkheden, van heerlijk kamperen aan het water tot verblijven in bijzondere huuraccommodaties zoals een WaterLodge, OutbackLodge of Chalet. Bekijk het aanbod op de website!

Volop (kinder)activiteiten

Voor jong en oud is er meer dan genoeg te doen op het park. Het is altijd mooi weer in het SterrenStrand; een uniek overdekt water- en zandspeelparadijs. Activiteiten zoals PumpTrack, de TokkelBaan of de WerkPlaats vind je terug in het recreatieprogramma.

Ook aan horeca is geen gebrek op Recreatiepark TerSpegelt. Zo is er Strandpaviljoen De Wijde Blick, een familierestaurant waar voor de kinderen een speeltent en een kinderbioscoop is. Voor de snelle hap kan je bij afhaalcorner LekkerMakkelijk of snackbar LekkerSnacken terecht.

Het park ligt in de omgeving van de bosrijke Brabantse Kempen. Natuurpoort TerSpegelt is het vertrekpunt om dit mooie grensgebied te verkennen. Om uiteindelijk bij De Keizer eten & drinken te genieten op het zonnige terras of in het sfeervolle restaurant. 

 

Nieuw bij Recreatiepark Terspegelt: Sanitair Plus plaatsen.

Afgelopen jaren heeft Recreatiepark Terspegelt flink uitgebreid in het aantal kampeerplaatsen met een Sanitair Plus voorziening. Dit houdt in dat je een super de luxe plaats hebt met privé sanitair. 
Deze unit is voorzien van afwasruimte, douche en toilet en 100% voor eigen gebruik. 
Meer lezen of direct boeken: Klik nu op deze link!

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Eigen eten toegestaan
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor