Vakantiepark De Bergen

Campinglaan 1, 5446PW Wanroij

Voor een spectaculair dagje uit of een heerlijke vakantie met het hele gezin! Voor jong en oud is er van alles te beleven op Vakantiepark De Bergen in Wanroij!

Op vakantie of dagje weg met het hele gezin!

Of je nu wilt kamperen op de camping of een mooi vakantiehuisje wilt huren, De Bergen biedt je altijd een geweldige vakantie! Mogelijkheden te over, voor jong en oud, voor rustzoekers en gezelligheidsdieren, bij zomerse zonnestralen en ook bij minder mooi weer. Voeg hier de Brabantse gastvrijheid aan toe en je begrijpt waarom vakantiepark de Bergen bergen vakantieplezier belooft!

Binnen en buiten spelen

Bij de Bergen staan natuur en spelen centraal. Bij de Bergen kunnen kinderen heerlijk ravotten en hebben ze keuze uit heel veel buiten- en binnenpret. Ze kunnen spelen in de buitenspeeltuin, zwemmen en zandkastelen bouwen in het strandbad of op ontdekkingsreis gaan in onze bosrijke omgeving. Daarnaast zijn er vele sportieve activiteiten, zoals onze geheel vernieuwde skelterbaan, pony rijden, minigolf, meerdere springkussens en nog veel meer! Genoeg om je de hele dag te vermaken!

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Nijmegen in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Nijmegen