Gezellig met je gezin op vakantie op een vakantiepark  en slapen in een mooie huisje, bungalow, chalet. Nederland heeft een enorm groot aanbod met vakantieparken. Op de vakantieparken is het aanbod van faciliteiten vaak zeer uitgebreid en daardoor zijn deze parken vaak voor zowel jonge als oudere kinderen zeer geschikt.

Die faciliteiten zijn vaak de grote trekker om voor een vakantiepark te kiezen, maar in deze coronatijd kunnen ze helaas niet gegarandeerd worden en kan het telkens veranderen.  Bekijk vooraf de openstelling van de faciliteiten en de voorwaarden van je gekozen park. Dit voorkomt eventueele teleurstellingen. 

Gelderland

Europarcs Resort De Wije Werelt - Otterlo

Europarcs Resort De Wije Werelt is een kindvriendelijk vakantiepark in de bossen van Otterlo (GD) naast het Nationaal Park De Hoge Veluwe. Op dit park staan verschillende unieke houten Veluwse zwerfhutten. Je kunt ook kamperen in bijvoorbeeld een glamping lodgetent. Ook zijn er leuke speeltuinen, een familierestaurant, zwembad en speelbos aanwezig!

Meer info =>

Landal Heideheuvel - Beekbergen

Landal Heideheuvel ligt midden in de prachtige natuur van Gelderland! Neem een duik in het overdekt zwembad of gooi een strike op de bowlingbaan. Ga ga je liever de omgeving verkennen met de boswachter? Ook dat is mogelijk! Sta je vroeg op, dan kun je zo maar oog in oog komen te staan met een everzwijn of een edelhert. Op het park kun je terecht bij Café-Bistro Woods voor een drankje bij de openhaard, een lunch of diner. Er zijn verschillende kinderactiviteiten te beleven in het park! In de LandalGreenparks app kun je alle activiteiten vinden!

Meer info =>

Europarcs Resort Veluwemeer - Nunspeet

Ontdek het glinsterende water en het oer-Hollandsch landschap. Spetteren in het buitenzwembad, met de fiets de omgeving verkennen of leren zeilen. Bij EuroParcs Resort Veluwemeer kan het allemaal! Het uitzicht vanaf EuroParcs Resort Veluwemeer is adembenemend. Vanaf het zandstrand kun je elk moment van de dag genieten van de horizon van water, velden en bossen. Als het lekker weer is, is het buitenzwembad een prima plek om je te vermaken met een speciaal gedeelte voor de kleintjes, Koel lekker af in het frisse water, of neem plaats op de strandstoelen om van de zon te genieten! Er zijn veel mogelijkheden tot activiteiten op en rondom het resort. In een super recreatieve omgeving kun je er bovendien ook heel goed een dagje op uit. Met een restaurant, take away en ontbijtshop is er voor ieder wat wils te vinden op het resort. Europarcs resort Veluwemeer is dan ook een heerlijk park voor het hele gezin!

Meer info =>

Landal GreenPark Landgoed ‘t Loo - 't Loo-Oldebroek

Op Landal GreenPark Landgoed 't Loo, net buiten Zwolle, is van alles te beleven voor gezinnen. Ontdek de indoorspeelplaats, ga zwemmen  in het zwembad of grote recreatieplas of ga gezellig bowlen. Dit park biedt ontzettend veel plezier en entertainment voor kinderen. 
 

Meer info & boeken =>

Europarcs Marina strandbad - Olburgen

Op een werkelijk fantastische plek op de grens van de IJsselvallei, de Veluwe en de Achterhoek vind je hier alle rust, prachtige natuur, veel ruimte en ontspanning.  Het park heeft prachtige accommodaties zoals een beach house, waterlodge, wellness lodge, maar er zijn ook kampeerplaatsen aanwezig.

Bij elk type weer kun je een heerlijke duik nemen, want er is een buitenzwembad, een natuurmeer met strand en zelfs een wellness. Een gezellig hapje eten doe je ook gewoon op het park in het Italiaanse restaurant, maar je kunt ook een lekker patatje halen in de snackbar.

De kinderen hebben de tijd van hun leven! Spelen in de speeltuinen, kanoën in het meer en het animatieteam staat voor ze klaar met heel veel leuke activiteiten! Dat wordt een droomvakantie!

Meer info & boeken =>

Overijssel

Vakantiepark 't Hooge Holt - Gramsbergen

Vakantiepark 't Hooge Holt in Gramsbergen is een groen en gezellige vakantiepark en bestaat uit meer dan 200 Finse Chalets en stenen Villa's.

Dit familiepark is de ideale locatie voor zowel kinderen als volwassenen. De omgeving van Gramsbergen biedt een schat aan activiteiten, waaronder schitterende fiets- en wandelroutes, attractieparken en historische stadjes.

Alle vier- en zespersoons woningen zijn voorzien van alle gemakken Sommige accommodaties hebben zelfs een privé sauna. Voor kids is er volop vertier met een zwembad, Mad Monkey Jungle het indoor speelparadijs, speeltuinen, animatieteam en sportvelden.

Meer info & boeken =>

Recreatiepark Kaps - Tubbergen

Een zeer compleet en kindvriendelijke vakantiepark.  Een nieuwe waterspeeltuin waar de kids veel waterpret zullen beleven!  Een buitenzwembad, speeltuinen op de kampeervelden en een grote buitenspeeltuin met nieuwe speeltoestellen voor uren vermaak. Ook is er een binnenspeeltuin met een klim en klauter parcours en een aparte ruimte voor de allerkleinsten. Een visvijver, een shortgolfbaan en een animatieteam maken dit recreatiepark compleet. 
Op Recreatiepark Kaps kun je met je eigen caravan of tent terecht. Maar het is ook mogelijk om een accommodatie te huren.

  • Diverse luxe Twentsche bungalows voor 4 of 5 personen
  • Speciale kinderbungalows
  • Royale groepsaccommodatie voor 18 personen
  • Trekkershutten voor max 4 personen
  • Safaritent voor 6 personen. Deze tent heeft de charme van een tent, maar wel met de luxe van een accommodatie. 

Meer info & boeken =>

Vakantiepark Giethoorn

Het is volop genieten bij Vakantiepark Giethoorn. Verblijf samen met je gezin in een van de comfortabele vakantiehuizen met elektrische sloep. Op het vakantiepark is van alles te doen en te beleven voor iedere leeftijdscategorie. Geniet van de zon op het buitenterras of trek erop uit in de omgeving middels de vele wateren. In de buurt van het vakantiepark kun je genieten van de prachtige natuur van Nationaal Park Weerribben Wieden.

Meer info =>

Utrecht

De Thijmse Berg - Rhenen

Een verblijf op het kleinschalige familiepark  De Thijmse Berg in Rhenen is een unieke ervaring: je bevindt je aan de rand van de Grebbelinie, aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug, je staat binnen 30 minuten op de Veluwe, de leeuwen van Ouwehands Dierenpark kan je bijna horen brullen en het culinaire stadscentrum Rhenen ligt op een steenworp afstand. Dankzij deze unieke ligging is er vanaf het vakantiepark altijd iets te doen. Tel daar alle kindvriendelijke faciliteiten, activiteiten en voorzieningen van het vakantiepark bij op, en jazeker: een garantie voor een vakantie om nooit meer te vergeten!

Meer info =>

Landal Amerongse berg - Overberg

Landal Amerongse Berg ligt in Overberg vlakbij Veenendaal en vanaf het park  loop je zo de Utrechtse Heuvelrug op. Er zijn diverse fiets, mountainbike en wandelroutes vanaf het park. Er is van alles te doen op het park, zowel voor de kinderen als voor de papa's, mama's, opa's en oma's. Het park heeft prachtige chalets, soms van allerlei luxe voorzien. Ook heeft het park een groot aanbod met 10 en 12 pers. chalets. Ideaal voor een familieweekendje. Op het park is ontzettend veel te doen. Denk aan een zwembad, (indoor) speeltuin, sportarena, airtrampoline, fietsverhuur, etc.

Meer info & boeken =>

Friesland

Landal GreenPark Esonstad - Anjum  

Dit is één van de meest bijzondere vakantieparken van Landal GreenParks. Landal Esonstad is een Fries vakantie-vestingstadje vol water- en speelpret! Er is geen groot centrumgebouw te vinden in Landal Esonstad. Er is, net als in een echte stad, een gezellig plein. Rondom het "Waeghplein" vind je diverse restaurants en winkeltjes. Verder is er een grote (nieuwe) indoor speelparadijs met Bollo Club en een overdekt zwembad, met apart peuterbad, sauna en het Turks stoombad. Als het lekker zomers weer is kun je natuurlijk ook lekker zwemmen en spelen bij het strandje van het naastgelegen Lauwersmeer. Speel met het gezin ook eens een rondje Pitch & Putt of Footgolf. Op een park omgeven door water zijn naast gewone fietsen natuurlijk ook waterfietsen, kano’s E-choppers en mountainbikes te huur. Dagje erop uit in de omgeving? Maak gebruik van de directe vaarverbinding vanaf Esonstad naar het mooie Waddeneiland Schiermonnikoog!

Meer info =>

Vakantiepark RCN de Roggeberg - Appelscha

Dat het Friese Appelscha een populaire vakantiebestemming in eigen land is komt grotendeels door de prachtige en diverse natuur hier. RCN de Roggeberg grenst direct aan Nationaal Park Drents-Friese Wold, een beschermd natuurgebied met veel mooie wandel- fiets, en MTB -routes; voor volwassenen én kinderen!

Ook op het park zijn heel veel speelmogelijkheden voor de kinderen, zowel buiten als binnen. De kleintjes kunnen heerlijk met zandspelen in de indoor speeltuin “Et Stoefzaand” en voor de mooie zomerse dagen is er het Alex en Sammy Spetterparadijs! In Brasserie de Roggeberg kun je terecht voor een kop koffie, een borrelplank, lunch of diner.

Je hebt volop keuze uit vrijstaande accommodaties in de bossen; van vakantiewoning tot Wold Lodge safaritent. Of verblijf in de comfortabele glamping tentvilla de Dassenburcht:

Meer info =>

Limburg

Landal GreenPark de Lommerbergen - Reuver

Op dit mooie park in Reuver is veel te beleven voor het hele gezin! Zwemmen in het pas vernieuwde zwembad, spelen in de vernieuwde binnenspeeltuin, lekker buiten spelen, Bollo ontmoeten en nog veel meer! Overnachten doe je in één van de verschillende type bungalows! Er zijn ook speciale 4-persoons kinderbungalows met diverse extra kindervoorzieningen en speelgoed.

Lees hier meer =>

Landal GreenPark Domein de Schatberg - Sevenum

Zwemmen, bowlen, klimmen....genoeg te doen bij de Schatberg! Dit mooie park ligt ook nog eens naast FEC Sevenum, met Mattel Play, ABC restaurant en The Action House én attractiepark Toverland ligt om de hoek!

Lees hier meer =>

Zeeland

Vakantiepark de Meerpaal - Zoutelande

Kindvriendelijker dan Vakantiepark de Meerpaal kan bijna niet. Hier, in Zoutelande, staat het grootste speelschip van Nederland én een waterspeelschip.

Op dit vakantiepark ben je welkom met je eigen kampeermiddel. Heb je deze niet? Geen probleem! Er zijn vakantiewoningen, safaritenten en zelfs kinderchalets te huur. Dit vakantiepark biedt alles wat je nodig hebt voor een fijne tijd!

Lees meer =>

Center Parcs Port Zélande - Ouddorp

Dé plek voor een familievakantie aan het strand: Center Parcs Port Zélande. Het strand vind je op steenworp afstand. Is het geen strandweer? Op het park is van alles te doen; van zwemmen in het subtropische zwembad Aqua Mundo tot ponyrijden over het park. Van bowlen tot een spannende strijd tijdens een potje Kids Paintball; hier hoef je je nooit te vervelen.

Onze favoriet: de kindercottage, met een eigen speelkamer (met speelgoed!) en een privé glijbaan, om het feest helemaal compleet te maken.

Lees meer =>

Noord-Brabant

Vakantiepark Résidence de Leuvert - Cromvoirt

Midden in de bossen van het Noord-Brabantse Cromvoirt vind je TopPark Résidence de Leuvert. Kom volledig tot rust in een vakantiehuis op het park en geniet van jullie gezinsvakantie. Zowel op het park als in de omgeving is er van alles te beleven voor jong en oud. Een verblijf op Résidence de Leuvert is dan er dan ook één om nooit te vergeten!

Lees hier meer =>

Noord-Holland

Landal GreenPark Sluftervallei - Texel

Op dit familievriendelijke Landal GreenPark ben je omringd door rust, ruimte en natuur. Perfect voor een vakantie met je gezin! Ga heerlijk wandelen of fietsen door de Texelse duinen, neem een heerlijke duik in zee of in het overdekte zwembad (met peuterbad) op het vakantiepark. Er is een gezellige brasserie voor een hapje en een drankje. Je kunt verblijven in een gezellige bungalow, comfortabele stacaravan of avontuurlijke safaritent.  

Meer info & boeken =>

Roompot Kustpark Egmond aan Zee - Egmond aan Zee 

Op loopafstand van het strand, het bruisende dorpshart van Egmond aan Zee ligt Roompot Kustpark Egmond aan Zee. Het park heeft een buitenzwembad, leuke speeltuinen, een gezellige Kids Club met Koos Konijn, trampolines, lasergame en nog veel meer! Al deze faciliteiten én de uitnodigende omgeving maken dit Kustpark perfect voor een heerlijke vakantie met kinderen. 

Meer info =>

Landal GreenPark Beach Resort Ooghduyne - Julianadorp

Op Landal Beach Resort Ooghduyne is veel te beleven! Ga lekker zwemmen in het binnenzwembad en spelen bij de leuke binnenspeelplek. Er zijn ook meerdere speeltuinen (waarvan 1 grenst aan een gezellig terras). Kids kunnen zich ook uitleven op de trampolines, midgetgolfen en je kunt met het hele gezin gaan bowlen. Tijd voor een uitstapje? Het strand en duinen liggen op een steenworp afstand. In Julianadorp en Den Helder is ook veel te beleven!

Meer info & boeken =>

EuroParcs Resort Poort van Amsterdam - Uitdam

EuroParcs Resort Poort van Amsterdam is een gloednieuw bungalowpark aan het Markermeer in Uitdam (bij Marken) met prachtige faciliteiten. Prachtige woningen, een fijn restaurant, winkeltje en snackbar. Een zwembad en speeltuintjes, een strandje en verhuur van fietsen, waterfietsen en kano's bijvoorbeeld. En... een eigen indoor speelparadijs!

Meer info & boeken =>

Flevoland

Europarcs Resort Zuiderzee - Biddinghuizen

EuroParcs Resort Zuiderzee in Biddinghuizen heeft alles in huis voor een zorgeloze vakantie voor jou én je kinderen! Weer of geen weer, hier is altijd van alles te doen! Van binnenzwembad tot indoor speeltijd en van dierenweide tot het Veluwemeer-strand. Wanneer kom jij vakantie vieren bij EuroParcs resort Zuiderzee?

Meer info & boeken =>

Drenthe

Vakantiepark Westerbergen - Echten 

Een enthousiast recreatieteam zorgt elke schoolvakantie voor een uitgebreid animatieprogramma. Er is een indoor speelparadijs, een overdekt zwembad en veel speeltuintjes verspreid over het terrein. Ook aan kinderen van 12+ is gedacht met het unieke CHILZ-concept, vol leuke activiteiten voor de jeugd. 

Vakantiepark Westerbergen =>

Vakantiepark Witterzomer - Assen

Speelplezier is onder meer te vinden in het openluchtzwembad met waterglijbaan, zwemvijver met zandstrand, sportvelden, speeltoestellen of in onze speciale kinderdisco! Hierdoor is Vakantiepark Witterzomer één van de meest kindvriendelijke kindercampings in Drenthe.

Vakantiepark Witterzomer =>

Groningen

Landal GreenPark Natuurdorp Suyderoogh - Lauwersoog 

Wat een perfect vakantiepark voor liefhebbers van watersport en natuur. Direct naast Nationaal Park Lauwersmeer waar je perfect kunt wandelen met kids en vogels spotten! Of huur eens een boot of een kano en dobber lekker op het water rond. Zwemplezier beleef je met de kinderen aan het recreatiestrand of in het overdekte zwembad. Voor alle maaltijden kun je in het restaurant terecht. Vergeet niet een bezoekje te brengen aan de zeehonden in Pieterburen, dit is het grootste opvangcentrum in Nederland!

Meer info Landal Suyderoogh =>

Vakantiepark Emslandermeer - Vlagtwedde 

Terwijl de kinderen lekker zwemmen en kanoën, kunnen de ouders gaan golfen en vissen. Of ga met het hele gezin naar het subtropisch zwemparadijs! En dit is nog maar een greep uit de vele faciliteiten van dit uitgebreide vakantiepark. Vanaf dit bungalowpark zijn veel leuke uitjes in de omgeving mogelijk, bijvoorbeeld een dagje naar de vesting Bourtange; het volledig in oude glorie herstelde vestingstadje van Groningen. Of een bezoekje aan Wonderwereld in Ter Apel. Wonderwereld is een fantasie- en dierenpark; een dierentuin en speeltuin in combinatie met een sprookjeswereld.

Meer info Emslandermeer =>

Overig aanbod

Zoek je nog meer aanbod, bekijk dan onze tips met Bijzonder overnachten, Hotels of Campings.

Ga je liever op vakantie naar het buitenland, check dan de ANWB tips met auto vakanties of kindvriendelijke campings in Europa.

We wensen je alvast een fijne vakantie!