Een super kindvriendelijk vakantiepark in Appelscha

Het Friese Appelscha is een een populaire vakantiebestemming in eigen land! RCN de Roggeberg grenst direct aan Nationaal Park Drents-Friese Wold, een beschermd gebied waar de natuur haar eigen gang gaat.

Op dit vakantiepark is werkelijk van alles te beleven voor jong en oud! Wat dacht je van een potje midgetgolf? En voor de voetbal-, basketbal- en korballiefhebbers is er een pannakooi aanwezig. Verder kun je hier ook tennissen of een partijtje jeu-de-boules spelen. Zelfs de jongste vakantiegangers voelen zich helemaal thuis op RCN de Roggeberg. Verspreidt over het park zijn er verschillende speeltoestellen aanwezig. Daarnaast is er, voor als het weer wat minder mooi is, de indoor speeltuin “Et Stoefzaand”. En voor de mooie zomerse dagen is er het Alex en Sammy Spetterparadijs! In Brasserie de Roggeberg kun je terecht voor een kop koffie, een borrelplank, lunch of diner, terwijl de kinderen zich vermaken in de naastgelegen speeltuin!

De directe omgeving van dit vakantiepark kun je goed verkennen via verschillende wandel-/fiets- en MTB-routes. En sla vooral de naastgelegen klimtoren en het klimpalenparcours niet over! Of de 9-holes golfbaan naast het park! Voor een dagje cultuur snuiven rijd je naar één van de bekende steden in de buurt, zoals Leeuwarden of Groningen.

In het hoogseizoen staat het animatieteam klaar om de kinderen te voorzien van de leukste spelletjes en activiteiten. Extra leuk zijn de vriendjes Alex Avontuur en Speurhond Sammy. Samen met Alex en Sammy beleef je allemaal avonturen! Ga op pad met de Kruimelpadpas voor alle kinderen van 3 t/m 10 jaar. Ook kunnen ze meerijden in onze nieuwe trein de Rogge-Express, die een rondrit over het park maakt. Super cool!

 Op RCN Vakantiepark de Roggeberg is altijd wat te doen, dus je hoeft je geen moment te vervelen!

Bungalow, vakantiewoning, safaritent, chalet, boshut of kamperen?

Ga je voor luxe en comfort, kies dan voor één van de huuraccommodaties. Er zijn verschillende mogelijkheden variërend van 4- tot 8-persoons verblijven. Op deze manier zit er altijd wel een passende accommodatie voor jou bij. Alle bungalows zijn vrijstaand en mooi gelegen in de natuur. De meeste accommodaties zijn voorzien van keuken, woonkamer, badkamer en flatscreen TV. Er zijn op het park ook kinderbungalows; in de kinderslaapkamer staat een slaaphuis voor twee kinderen tot 10 jaar en een kindertafeltje met stoeltjes. Ook zijn er spelletjes en ander speelgoed aanwezig.

Of wil je liever een nieuwe kampeerervaring opdoen? Met maar liefst 36 verschillende kampeervelden kan je spreken van veel ruimte en rust voor iedere kampeerder. De plekken zijn ruim opgezet, op zijn minst 100 m². De royale kampeerplaatsen liggen tussen de bomen, natuurlijk met voldoende speelruimte voor de kinderen en een goede balans tussen schaduw en zon. Op een aantal kampeervelden zijn ook (kleine) speeltuintjes!

Goed voor elkaar! Alles wat je deelt, krijgt waarde.

Wat niet iedereen weet, is dat RCN naast het bezorgen van heerlijke vakanties, ook iets heel bijzonders doet met de winst die ze realiseren. De gehele winstuitkering besteedt RCN namelijk aan maatschappelijke projecten en aan mensen voor wie een vakantie minder vanzelfsprekend is door eenzaamheid, gebrek aan geld of fysieke omstandigheid. Jij een glimlach, zij een glimlach.