Overnachten bij Landal Heideheuvel!

Landal Heideheuvel in Beekbergen ligt midden in de prachtige natuur van de Veluwe.  Dit vakantiepark is ideaal voor gezinnen die van de natuur houden! Daarnaast heeft Landal Heideheuvel veel faciliteiten om je de hele vakantie te vermaken!

Landal Heideheuvel beschikt over een overdekt zwembad, een bowlingbaan en je kunt zelf met een boswachter de omgeving verkennen. Wellicht kom je wel oog in oog te staan met edelhert of een everzwijn! Let op: het zwembad is alleen toegankelijk voor parkgasten!

Café-Bistro Woods

Café-Bistro Woods is een sfeervol restaurant waar je terecht kunt voor een drankje bij de openhaard, een heerlijke lunch of diner. Voor de lekkere trek kun je terecht bij de Take Away! 

De Parkshop 

In de Parkshop kun je terecht voor je boodschapjes. Wil je een avondje gourmetten in de bungalow? Ook dat is mogelijk bij Landal Heideheuvel! 

Dierenweide

Heb je kids die van dieren houden? Dat komt goed uit! Want Landal Heideheuvel beschikt over een gezellige dierenweide met geiten, loopeenden, varkens, vlaamse reuzen, vissen en vogels. De dierenweide is elke dag geopend.

Landal Heideheuvel & Kids!

Er is een hoop te beleven bij Landal Heideheuvel. Zo kun je mee doen aan verschillende activiteiten, een potje bowlen, midgetgolfen, je uitleven in de speeltuin en dieren knuffelen in de dierenweide. 

Daarnaast heeft Landal Heideheuvel een te gek atelier, speciaal voor kinderen.  In het Atelier draait het om lekker bezig zijn. Er worden heel veel activiteiten georganiseerd maar kinderen kunnen er ook eindeloos spelen met de reuze knikkerbaan, kinetische zandbak, MOOV hoek, Kapla, Legowand en reusachtige krijtmuur waar de mooiste kunstwerken op gemaakt kunnen worden.

De creativiteit van de kinderen wordt hier flink uitgedaagd. In het Atelier maken zij de leukste bouwpakketten, zoals een robot van recyclet materiaal, zeilbootjes, kurkvriendjes en nog veel meer. Dit allemaal aan de hand van duidelijke voorbeelden en vooral… samen met papa en mama. In de theehoek kunnen de ouders heerlijk genieten van een kopje thee.

Het Atelier is elke dag geopend. In het weekend van 10.00-18.00 uur en door de weeks van 10.00-17.00 uur.

Kijk hier voor informatie & boekingen