Lekker een paar dagen erop uit met je gezin en fijn overnachten in een hotel?  Er komen steeds meer hotels in Nederland die familiekamers of appartementen aanbieden  met kindvriendelijke faciliteiten.  Lekker in het restaurant ontbijten of  uit eten gaan, dat wel het gemak van een hotel. We hebben een selectie met kindvriendelijke hotels voor je gemaakt.

GuestHouse Hotel - Kaatsheuvel

Het GuestHouse Hotel is een heerlijke familie hotel in Kaatsheuvel op loopafstand van de Efteling (500 meter!). Het hotel heeft verschillende leuke combinatie aanbiedingen met de Efteling. kortingsdeal

Lees hier meer =>

Fruitpark Hotel & Spa - Ochten

Fruitpark Hotel & Spa ligt op een prachtige kindvriendelijke locatie, namelijk in het Nationaal Fruitpark Ochten (GD). Dit hotel heeft een paar mooie familiekamers. Deze familiekamers zijn luxe ingericht en hebben een afsluitbare kinderkamer met speelhuisje/stapelbed. Ook leuk voor kinderen is dat er in het hotel ook een zwembad aanwezig is!

Fruitpark Hotel

WOW Hostel - Amsterdam 

In de Bos en Lommerbuurt in Amsterdam vind je WOW Amsterdam, een hostel met vier- en zespersoonskamers met privé badkamer en dus perfect geschikt voor gezinnen. WOW heeft een eigen binnentuin waar groentes worden gebouwd en waar je veilig met de kinderen buiten kunt zitten. WOW ligt vrij centraal, waardoor je ook vrij gemakkelijk met het openbaar vervoer kunt reizen. Boek je een kamer onder vermelding van gokids? Dan krijg je 30% korting!

Meer info =>

Efteling Hotel - Kaatsheuvel

Op slechts 5 minuten lopen van het Efteling Park staat het Efteling Hotel. Strijk neer in een van de 20 betoverende themasuites zoals de Doornroosje Suite of de Raveleijn Suite. Of verblijf in een van de comfortkamers of ruimer opgezette Junior Suites. Allemaal inclusief onbeperkt toegang tot de Efteling.

Efteling hotel

Meer info =>

Stayokay Gorssel- Gorssel 

Stayokay Gorssel vind je vlakbij Deventer in een prachtig Noors jachthuis en zit vol met karakter! Gorssel is een perfecte plek voor een bijzondere familievakantie! Er is genoeg te doen voor de kids bij Stayokay Gorssel. Naast een fijne speeltuin voor de deur is er ook een gezellige woonkamer met spelletjes en boeken. Dus laat de kids lekker spelen en geniet zelf van een momentje rust. 

Meer info & boeken =>

Badhotel Rockanje

Aan de kust van Voorne-Putten, op slechts 400 meter van zee, ligt verstopt tussen het bos en de duinen het stoere familiehotel Badhotel Rockanje. Hier hebben ze fijne familie kamers.

Lees meer =>

Stayokay Rotterdam

Rotterdam is bijzondere stad met vele architectuur stijlen en iedere straat en brug is anders. Dit zie je goed terug bij Stayokay Rotterdam met haar kubus woningen van architect Piet Blom. Dit bijzondere hotel is ook populair bij families en ligt in hartje Rotterdam.

Lees meer =>

Aparthotel - Delden

Het Aparthotel in het Twentse Delden is een echt familiehotel en biedt naast de familiekamers (4 t/m 6 pers) ook voldoende faciliteiten voor gezinnen zoals een binnen en buiten zwembad, tennisbanen, voetbalveld, bowling, supa golf en een indoor speelterras.  De ouders kunnen heerlijk genieten in het wellness center. De omgeving in Twente biedt ook volop mogelijkheden voor leuke uitjes.

Lees meer =>

SS Rotterdam

Slapen met het hele gezin op een schip midden in Rotterdam, hoe cool is dat?! Het SS Rotterdam heeft 254 moderne kamers, geheel ingericht in jaren ’50 stijl. Er zijn 6 verschillende kamertypes op het schip, in 3 verschillende thema’s: Original, Manhattan en Bahama’s.

Genieten met het hele gezin op het schip! De Family Rooms van het SS Rotterdam zijn gelegen aan de binnenzijde van het schip en geschikt voor maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen (tot 12 jaar).

Meer info =>

Aparthotel - Zoutelande

Aparthotel Zoutelande bestaat uit moderne studio's en appartementen. Je kunt hier 2-, 3-, 4-, 5- en 6-persoonsappartementen huren. Alle accommodaties zijn uitgerust met basisvoorzieningen zoals bijvoorbeeld een eigen kitchenette of keuken. Zo'n 50 meter van het appartement vandaan stap je met je het strand op. Aparthotel Zoutelande ligt in het centrum van het gezellige Zoutelande, waar het strand dichtbij ligt.

Lees meer =>

De Bonte Wever - Assen

De Bonte Wever is een heerlijk  4 sterren hotel om met het hele gezin te overnachten, met Subtropisch Zwemparadijs.  Boek een familiekamer (2 eenpersoonsbedden en 1 stapelbed) en geniet van het all-in arrangement waarbij eten en drinken is inbegrepen bij de boekingsprijs. 

Meer info & boeken =>

Valk Exclusief

Even een paar dagen weg met je gezin en houd je van luxe dan zit je in één van 40 hotels van Valk Exclusief in Nederland helemaal goed. Elk hotel heeft een uitstekend restaurant en fijne faciliteiten.  Bijna elk hotel heeft wel familiekamers of kamers met connecting doors zodat de kinderen wel een eigen kamer hebben, maar met de ouder kamer verbonden zijn.  

Valk Exclusief =>

 

Overig aanbod

Zoek je nog meer aanbod, bekijk dan onze tips met Bijzonder overnachten, Vakantieparken of Campings.

Ga je liever op vakantie naar het buitenland, check dan de ANWB tips met auto vakanties of kindvriendelijke campings in Europa.

We wensen je alvast een fijne vakantie!