Vakantiepark 't Hooge Holt in Gramsbergen is een groene en gezellige park bestaat uit meer dan 200 Finse Chalets en stenen Villa's.

Dit familiepark is de ideale locatie voor zowel kinderen als volwassenen. De omgeving van Gramsbergen biedt een schat aan activiteiten, waaronder schitterende fiets- en wandelroutes, attractieparken en historische stadjes.

Alle vier- en zespersoons woningen zijn voorzien van alle gemakken zoals een volledig uitgeruste keuken en een comfortabele badkamer. Afhankelijk van het type woning kunt u ook gebruikmaken van extra voorzieningen zoals bijvoorbeeld een privé sauna.

Vakantiepark 't Hooge Holt biedt de volgende faciliteiten: INDOOR ZWEMBAD, de indoor speelwereld Mad Monkey Jungle, kinderanimatie met Guus en Gelien, fitnesscentrum, kapsalon, beautysalon/ vitaliteit centrum en de horeca (met Gasterij de Spiezz, de snackbar, bowlingbanen en speelautomaten). Verder heeft het park onder andere een buitenzwembad, kinderboerderij, tennisbaan, midgetgolf, speeltuin en speelveldjes, fietsverhuur.

Bekijk ook het andere aanbod van het Vakantiepark 't Hooge Holt.