Skânserwei 28, 9133 DV Anjum

Een vakantie vol water- en speelpret!

Je kunt hier een mooi huis in een typische vestingstad boeken of lekker kamperen op de comfortabele camping. Veel accommodaties zijn gebouwd in Oudfriese stijl of als moderne terpwoningen. Of kies een accommodatie aan het water!

Uiteraard zijn op en rond het park volop watersportmogelijkheden zoals roeien, windsurfen, zeilen, waterfietsen of kitesurfen enz. In de zomer kunnen kinderen de mooiste zandkastelen bouwen op het recreatiestrand en of een duiken nemen in het Lauwersmeer.

En natuurlijk zijn er ook verschillende restaurants in dit mooie vestingstadje!

Groot indoor speelparadijs!

Maar ook aan het vermaak binnen is gedacht, zo is er een overdekt zwembad met apart peuterbad, de Bollo Club en een zeer ruim Indoor Speelparadijs (sinds augustus 2018). Er is gedacht aan alle kinderen, de allerkleinsten kunnen zich vermaken in, op en rond 'de dijk' waar zij op verschillende manieren kunnen kruipen, klauteren en glijden. De peuters en kleuters kunnen perfect terecht in de grote softplay structuur met ballenbak. Kinderen vanaf ongeveer 6 jaar kunnen spelen op de trampolines, de power tower, de wiebelladder, het pannaveld en er is zelfs een ronde tafeltennistafel.

Het indoorspeelparadijs is (buiten de vakantieperiodes om) ook voor alle gezinnen uit de regio toegankelijk, niet enkel voor ouders en kinderen die op het vakantiepark verblijven. Hier lees je meer over de toegankelijkheid voor iedereen die niet op het park verblijft

Bekijk de video met beelden van het vestingstadje en het indoorspeelparadijs:

Huur een kinderbungalow!

In de 4-, 6- of 8-persoons kinderbungalowsplus is van alles te beleven; je kunt er slapen in een echte slaaphut, schrijf met krijtjes je eigen naam op je slaapkamerdeur, je kunt douchen onder een kikkerdouchekop en er is een hinkelpad voor je voordeur. 

Daarnaast is er een commode met aankleedkussen, kinderstoel, binnen- en buitenspeelgoed en junioren linnengoed. Het interieur heeft een gezellige, kleurrijke uitstraling waarbij veiligheid voorop staat. In de keuken zijn alle benedenkasten voorzien van kinderslot, alle stopcontacten zijn kindveilig en de trap is voorzien van traphekje. 

Kom kamperen!

Camping Landal Esonstad  is een prachtige camping, rustig en weids gelegen aan de grens van Nationaal Park Lauwersmeer, met ruime kampeerplaatsen. De camping ligt op een apart gedeelte van het vakantiepark maar alle parkfaciliteiten liggen wel op loopafstand

Uitstapjes in omgeving van Esonstad

Landal Esonstad ligt vlakbij de Waddenzee, dè locatie voor een avontuurlijke wadloop tocht. Het park grenst direct aan Nationaal Park Lauwersmeer, er is zelfs een open vaarverbinding naar het Lauwersmeer. Vanaf Landal Esonstad kun je ook gemakkelijk de Zeehondencrèche in Pieterburen bezoeken. En je bent vlakbij 'de 11 steden' stad Dokkum.

  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Eigen eten toegestaan
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor