Kamperen met kinderen in Zoutelande 

Als je zoekt naar een kindvriendelijke plek voor een weekendje weg of vakantie dan zit je hier goed. Dit vakantiepark biedt alles wat je nodig hebt voor een fijne tijd met het gezin. Lees hier over een bestemming dichtbij de zee, met een speelschip, een waterspeelpark, luxe kampeerplekken en verschillende overnachtingsmogelijkheden.  

Vakantiepark de Meerpaal

Op zo'n vijf minuten loopafstand van het strand en de zee, in het inmiddels welbekende Zoutelande, vind je dit kindvriendelijke vakantiepark.

Kamperen met kinderen

Hebben jullie een eigen kampeermiddel? De ruime, luxe kampeerplekken op de camping beschikken allemaal over privé-sanitair. Hartstikke fijn met kinderen, een eigen toilet en lekker dichtbij. Wil je meer weten over de kampeerplekken? Kijk dan hier

kamperen met kinderen Zeeland - MEerpaal kamperen met kinderen

 

Safaritenten, Kinderchalets en meer...

Heb je geen eigen caravan, tent of camper, maar wil je toch graag kamperen? Ook dan kun je hier terecht. Er zijn namelijk verschillende soorten accommodaties te huren: vakantiewoningen, safaritenten, chalets en zelfs een aantal kinderchalets voor gezinnen met jonge kinderen. Ben je benieuwd geworden naar de huuraccommodaties? Kijk dan hier

kamperen zoutelande meerpaal safaritent kinderchalet
Safaritent Kinderchalet

 

Waarom de Meerpaal zo kindvriendelijk is

De foto's op deze pagina geven eigenlijk al antwoord, maar laten we het toch maar even uitleggen:

✅ Er is een grote airtrampoline.
✅ Het grootste speelschip van Nederland ligt in dit park. De kinderen kunnen zich hier onbeperkt in vermaken.
✅ Er is een interactieve speelboog voor de kids.
✅ Er is een supergaaf waterspeelschip dat garant staat voor een héleboel spetterplezier.
✅ In de hoogseizoenperiodes is er een professioneel animatieteam dat graag met de kinderen leuke activiteiten onderneemt.
✅ De zee is op loopafstand!
 

Houd er dus rekening mee dat kinderen geen genoegen zullen nemen met een of twee dagen de Meerpaal; ze zijn dan nog lang niet uitgespeeld ;) 

Waterspeelschip Zoutelande, de meerpaal airtrampoline speeltuin de meerpaal

 

Eten en drinken op het park

Op het vakantiepark vind je ook Brasserie de Meerpaal. Hier kun je terecht voor broodjes, voor frietjes en snacks en voor een lekkere lunch of diner. En het fijne is: jullie kunnen er lekker tafelen terwijl de kinderen spelen op het speelschip, het waterspeelschip óf in de overdekte speelruimte. Wat voor weer het ook is: het hele gezin kan hier genieten.

Voor meer informatie, de menukaart en de actuele openingstijden kun je kijken op brasseriedemeerpaal.nl

Ook als je niet op het park verblijft kun je terecht in de brasserie. Kinderen van brasserie-gasten kunnen tegen betaling van € 2,50 een polsbandje mee bestellen bij het bedienend personeel. Deze polsbandjes geven de gehele dag toegang tot het waterschip.

Prijzen en boeken

Is dit park perfect voor jullie gezin? Meer informatie, prijzen en beschikbaarheid vind je op de website van de Meerpaal: meerpaal.ardoer.com

Wij wensen jullie een fantastische vakantie samen met de kinderen!