Port Zélande 2, 3253MG Ouddorp

Overnachten met kinderen in Zeeland 

Eigenlijk ligt dit park nét buiten Zeeland, maar dat weet niet iedereen. Wat wel iedereen weet, is hoe kindvriendelijk Center Parcs is. Daarom kan Port Zélande natuurlijk niet missen in ons overzicht van leuke plekjes om met kinderen te overnachten. 

De accommodaties op Center Parcs Port Zélande

Alle accommodaties zijn onlangs vernieuwd. Je hebt ruime keuze uit verschillende type cottages, appartementen en zelfs lodgetenten. De allerleukste vinden wij we de kindercottage;

Kindercottage met privé glijbaan. 

Hoewel kinderen zich op dit park echt niet snel zullen vervelen, met deze cottage is dat sowieso uitgesloten. Er aan vast zit namelijk een speelhut met een privé glijbaan en er is een aparte kamer die al is gevuld met speelgoed. Een eigen speeltuin en speelkamer, dat moet goedkomen. Cliché, maar we doen het gewoon: als de kinderen genieten, doen wij dat ook. Toch?

Kindvriendelijke activiteiten op het park

Zwemmen in Aqua Mundo, het subtropische zwembad

In het zwembad kun je je met de kinderen heel goed vermaken. Je vind er o.a. een wildwaterbaan, een Turbo Tunnel en stroomversnellingen. Of wat dacht je van het Water Playhouse?

Onze reporters hebben de Aqua Mundo uitgetest, hun ervaringen zie je hieronder in de vlog:

Adventure Golf

In de Adventure Factory is een gave indoor midgetgolfbaan, met allerlei special effects. Wie van jullie heeft in de minste slagen de bal in de hole?

Shark Island Minigolf

Ook buiten kun je strijden op een hele gave midgetgolfbaan!

Laser Battle

Als je zin hebt in een actief dagje weg, is dit een hele goede optie! Versla het andere team door ze alle levens af te nemen...

High Adventure Experience

Kun jij over de hangbruggen, loopbruggen, balken en lianen op 4 meter hoogte komen? Om het nog avontuurlijker te maken zijn de twee verschillende parcoursen verlicht met blacklights. Alleen voor de echte waaghalzen...

Paintball

Speciaal voor kinderen (8-14 jaar) is er Kids Paintball bij Port Zélande. De geweren zijn hiervoor iets zachter afgesteld, maar dit maakt het natuurlijk niet minder spannend. Verstop je of ga in de aanval, net hoe jij denkt te kunnen winnen!

Eten & drinken

Op het park zijn diverse mogelijkheden voor een drankje en/of hapje. 

En meer!

Er is nog veel meer te doen Port Zélande (zoals ponyritjes, blokarten, bowlen en een spectaculair Aquapark in de zomer). 

Niet voor niets vinden wij dit een van de leukste plekjes om te overnachten met kinderen! Bekijk de website van Center Parcs voor meer informatie over dit park en actuele prijzen.

  • Leeftijd 0 - 1
  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor