Hogebergweg 30, 7361 GS Beekbergen

Kom overnachten bij Landal Heideheuvel in Beekbergen!

In de prachtige bossen van de Veluwe ligt Landal Heideheuvel!  Dit vakantiepark is ideaal voor gezinnen die van wandelen, fietsen en van de natuur houden! Daarnaast heeft Landal Heideheuvel veel leuke faciliteiten om jezelf en je kids de hele vakantie te vermaken! 

Landal Heideheuvel beschikt over een bowlingbaan, een overdekt zwembad en je kunt met een boswachter de omgeving verkennen. Wellicht kom je wel oog in oog te staan met edelhert of een everzwijn! Let op: parkgasten hebben alleen toegang tot het zwembad!

Café-Bistro Woods

Wil je een lekker hapje eten? Dan kun je terecht bij Café-Bistro Woods! Café-Bistro Woods is een sfeervol restaurant waar je terecht kunt voor een drankje bij de openhaard, een heerlijke lunch of diner. Heb je zin om lekker te snacken? Dan kun je  terecht bij de Take Away! 

De Parkshop 

In de Parkshop kun je terecht voor je boodschapjes. Wil je een avondje gourmetten in de bungalow? Ook dat is mogelijk bij Landal Heideheuvel! 

Dierenweide

Heb je kids die van dieren houden? Dan kun je terecht in de Dierenweide van Heideheuvel! De dierenweide is elke dag geopend.

Landal Heideheuvel & Kids!

Landal Heideheuvel beschikt over een te gek atelier, speciaal voor kinderen.  In het Atelier draait het om lekker bezig zijn. Er worden heel veel activiteiten georganiseerd maar kinderen kunnen er ook eindeloos spelen met de reuze knikkerbaan, kinetische zandbak, MOOV hoek, Kapla, Legowand en reusachtige krijtmuur waar de mooiste kunstwerken op gemaakt kunnen worden.

De creativiteit van de kinderen wordt hier flink uitgedaagd. In het Atelier maken zij de leukste bouwpakketten, zoals een robot van recyclet materiaal, zeilbootjes, kurkvriendjes en nog veel meer. Dit allemaal aan de hand van duidelijke voorbeelden en vooral… samen met papa en mama. In de theehoek kunnen de ouders heerlijk genieten van een kopje thee.

Het Atelier is elke dag geopend. In het weekend van 10.00-18.00 uur en door de weeks van 10.00-17.00 uur.

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor