Kindvriendelijk overnachten bij Europarcs Resort De Wije Werelt

EuroParcs Resort De Wije Werelt is een prachtig kindvriendelijk vakantiepark, uniek gelegen op de Veluwe en in de bossen van Otterlo naast het Nationaal Park De Hoge Veluwe.

Bijzondere accommodaties

Op dit park zijn verschillende houten Veluwse Zwerfhutten te huur. Zo zijn er chalets te huur voor 2 personen maar ook met een groot gezin kan je hier heel goed verblijven in bijvoorbeeld een 8-persoons chalet met een echte bedstee! Ook leuk is het chalet op palen met een echte schommelbank of de familievilla waar je met 12 personen kan overnachten. 

Wil je liever kamperen? Dat kan natuurlijk ook! Je kan je eigen tent meenemen maar je kan ook een glamping lodgetent huren. Deze tent is van alle gemakken voorzien!  

Wil je een plek op de camping reserveren? Bel dan met de receptie via 088-0708170. 

Wil je weten wat je kan verwachten van een verblijf in de glampingtent? Lees dan deze blog! Ook hebben we overnacht in een echte boomhut! Hoe dat was lees je in deze blog

Middenin de natuur!

Vanaf het resort wandel en fiets je direct het bos Planken Wambuis in en op 300 meter ligt de prachtige zandverstuiving Het Mosselsche Zand. Kinderen kunnen hier eindeloos spelen in de uitdagende speeltuinen, het zwembad, Veluwse kinderboerderij of kindertheater.

Lekker eten en spelen bij De Houtzagerij

 Op dit vakantiepark ligt restaurant De Houtzagerij. Een mooi en gezellig kindvriendelijk restaurant waar je heerlijk kan eten. En aan de kinderen is natuurlijk ook gedacht want binnen en buiten is een mooie speeltuin