Zoals we al eerder riepen: Go-Kids Amsterdam is jarig en trakteert! Hieronder zetten we elke dag de prijzen die online zijn gekomen met winacties op onze Facebook pagina. Doe mee!

Om mee te doen aan de winacties moet je in elk geval ingeschreven zijn voor de Prijzenregen van Go-Kids Amsterdam. Dussss regel dat meteen even, dan is dat alvast in orde. De komende week - tot en met vrijdag - komen er elke dag meerdere winacties bij, dus houd het in de gaten!!

Zorg dat je ingeschreven bent voor de Prijzenregen om kans te maken!


Update zaterdag 21 juli 2018: Alle prijzen staan online - op Facebook en ook hieronder. Kijk wat je leuk vindt en doe mee, wie weet ben je één van de gelukkige winnaars van de ze ZEVEN-EN-TWINTIG winacties!!!

Gratis escape game in het Rijks!


Nieuw in het Rijksmuseum: de Escape game: een avontuur met geheime opdrachten, puzzels en raadsels. Je speelt gratis (incl entree!) met max 5 personen (6+) als je wint!

Deze winactie is afgerond, de winnaar is bekend!

Gratis lasertag spelen

Lasergamen - heel veel kids zijn er wég van. Het grote voordeel: geraakt worden doet geen pijn. En wij mogen van UP Events 30 min lasergamen met max 10 kids verloten , hoe cool is dat?!

Gratis lasertaggen bij UP Events?

Gratis naar het Scheepvaartmuseum

Het Scheepvaartmuseum is geweldig voor groot en klein, ze doen er van alles voor kids. Zoals de fantastische Walvisweken... check de vlog van onze Go-Kids reporter Feline. En doe mee aan de winactie voor vrijkaartjes....

Vrijkaartjes voor het Scheepvaartmuseum?

Gratis ontdekkingstocht op NDSM

Echt samen met je kind, even één op één... hoe vaak doe je dat? Daar is de Ontdekkingstocht over het NDSM terrein van My Tree House perfect voor. Je kunt 'm winnen!!

Ontdekkingstocht op NDSM?

Gratis feestje bij de Knutselkookclub

Knutselen en koken, dat doen veel kinderen heel graag. Wat is dan leuker dan een kinderfeestje bij de Knutselkookclub? Je kunt er één winnen bij ons!

Feestje bij de Knutselkookclub?

Gratis feestje bij restaurant LEUK

Bij restaurant LEUK kun je superfijn eten met je kids (speelkamer met toezicht!) maar óók de tofste kinderfeestjes vieren. En zo'n feestje mogen wij weggeven....

Kinderfeestje bij LEUK?

Gratis achery tag feestje

Archery tag is onwijs stoer voor oudere kids. Ook zij kunnen een feestje winnen bij Go-Kids Amsterdam: van UP Events mogen we zo'n Archery Tag feestje verloten!

Archery tag feestje?

Gratis les bij Baby Sensory

Ben jij met je kleintje al eens bij Baby Sensory geweest? Zoooo leuk doen ze het daar met de kindjes! Omdat wij jarig zijn mogen we maar liefst 5 van jullie blij maken met een gratis proefles, dus doe mee!

Proefles Baby Sensory?

Gratis kampdag Sport4Kidz

Sport4Kidz gaf niet alleen een feestje cadeau (zie hieronder) maar óók twee keer een kampdag voor het Outdoor & Watersportkamp in de laatste vakantieweek. Hoe tof is dat?!

Kampdag voor Outdoor & Watersportkamp?

Gratis waterfunfeestje bij Sport4Kidz

Van Sport4kidz kregen we een waterfunfeestje voor maar liefst 16 kids (maximaal) van 6-12 jaar cadeau! Datum en tijd staan al vast dus als jullie dan kunnen.... doe mee!

Waterfunfeestje bij Sport4Kidz?

Gratis pottenbakken bij Clay Café

Bij Clay Café in Yada Yada Zaandam geeft Carina de leukste workshops met klei voor kids. De winnaar van deze winactie mag een gratis workshop uitkiezen, superleuk!

Workshop pottenbakken?

Gratis klimmen bij Fun Forest

Lekker klimmen en klauteren, is jouw kind er ook zo dol op? Doe dan mee aan deze winactie, waarmee je kans maakt op twee vrijkaartjes voor Klimpark Fun Forest!

Klimmen tussen de bomen?

Gratis filmfeestje bij Pathé Arena

Naar de film op je kinderfeestje: dat is altijd een succes voor jouw jarige! Pathé Arena heeft heerlijke feestjes en wij mogen er één weggeven voor onze verjaardag!

Filmfeestje bij Pathé Arena?

Gratis pannenkoeken eten!

Restaurant Ginger & Ale is een heerlijke plek om te gaan eten met je kids. Als je mazzel hebt win je één van de vier vouchers om gratis pannenkoeken te gaan eten!

Pannenkoeken eten?

Gratis activiteit bij miniChiChi

miniChiChi is een heerlijke plek waar je geweldig terecht kunt met je kleintje. Shop, café en allerlei activiteiten zoals yoga, theater, zingen, dansen, knutselen, voorlezen....

Fijne activiteit bij miniChiChi?

Gratis voorstelling bij De Toverknol

Ben je weleens bij Kindertheater De Toverknol geweest? Zoooo leuk daar met heerlijke voorstellingen, fijne lessen en vakantiedagen! Wij mogen vrijkaartjes weggeven voor zo'n heerlijke Toverknol-voorstelling - doe lekker mee!

Vrijkaartjes voor De Toverknol?

Gratis escape room kinderfeestje

Bij UP Events hebben ze maar liefst 4 escaperooms voor kinderen - perfect dus voor een kinderfeestje. En wij mogen zo'n feestje weggeven... kies maar welke!

Escape room kinderfeestje?

Gratis Minecraft workshop

Bibliotheek Amstelland organiseert van alles voor kinderen - zoals deze toffe Minecraft zomerworkshop. En wij mogen gratis deelname verloten!

Deze winactie is afgerond, de winnaar is bekend!

Gratis zomerkampweek Voetjebal of Panasj hockey

Heerlijk voor kids: een hele week met voetbal of hockey bezig zijn. Dat kan tijdens de kampen van Voetjebal en Panasj. En zo'n kampweek kun je winnen!!!

Kampweek vol voetbal of hockey?

Gratis kinderfeestje bij Elsenhove Horeca

Op Speelboerderij Elsenhove is het altijd heerlijk met de kids, dus een kinderfeestje bij Elsenhove Horeca is helemaal super. De toffe Kota voor jullie feestje!

Kinderfeestje op Elsenhove?

Gratis glow minigolf of bowlen

Bij Powerzone kun je superleuk glow minigolfen, bowlen of lasergamen. Wij verloten glow minigolf voor 4 personen én een uur bowlen voor 6 personen. Wat wil jij winnen?

Bowlen of Glow minigolf bij Powerzone?

Gratis meedoen bij Naya Nature

Naya Nature verzorgt superleuke activiteiten voor kids (met of zonder ouder) in de natuur. Wij mogen er drie verloten in verschillende leeftijden!

Gratis activiteit uitproberen bij Naya Nature?

Gratis naar het Tropenmuseum

Het Tropenmuseum is superleuk én leerzaam voor de kids. Wij mogen maar liefst 5 setjes van 2 vrijkaartjes weggeven voor onze verjaardag... doe je mee?

Vrijkaartjes voor Tropenmuseum?

Kinderfeestje bij indoor speelparadijs Candy Castle

Het geweldige indoor speelparadijs Candy Castle heeft ons een kinderfeestje cadeau gedaan om te verloten. Hoe cool is dat? Een gratis feestje in één van die toffe feestkamers met maar liefst 10 kindjes!!

Gratis kinderfeestje bij Candy Castle?

Zwemmen en chillen bij Poel's Up

Van Poel's Up mogen we 3x2 gratis zwemtickets weggeven. Heerlijk zwemmen in dit bijzondere zwembad, dat is natuurlijk super deze zomervakantie!

Gratis zwemmen bij Poel's Up?

Bubbel voetbal kinderfeestje bij UP Events

Nóg een gratis kinderfeestje te winnen: bij UP Events kun je een supertof Bubbel voetbal kinderfeestje vieren. En wij mogen er één weggeven voor max 10 kinderen....

Gratis Bubbel voetbal kinderfeestje?

Tickets voor het Peuterfestijn in het DeLaMar Theater

Binnenkort is in het DeLaMar Theater een heerlijk Peuterfestijn vol TV-helden van de kleintjes. Wij mogen voor onze verjaardag twee vrijkaartjes weggeven, en dan krijg je er ook nog een tof Fien & Teun pakket bij. Is dat superleuk of niet dan?

Deze winactie is afgerond, de winnaar is bekend!