Candy Castle in Amsterdam-West is wel een heel bijzonder indoor speelparadijs! Het is gevestigd in een gerestaureerde, monumentale kerk. Dat ziet er indrukwekkend uit: de combinatie van de oude kerk met de moderne speeltoestellen. 

Indoor speelparadijs in Amsterdam

Bijna alle kinderen zijn dol op indoor spelen. Logisch ook: ze kunnen zich heerlijk uitleven met klimmen, klauteren, springen, kruipen en glijden. Juist als het buiten minder weer is komt het natuurlijk perfect uit dat ze dit in een binnenspeeltuin toch allemaal kunnen doen. Bij Candy Castle ben je dan dus helemaal op de goede plek!

Ouders blij bij Candy Castle

Natuurlijk is Candy Castle er voor de kinderen. Daarom mag er per kind één ouder/begeleider mee naar binnen. Andere volwassenen betalen € 3,= entree. De ouders worden verwend met een snelle wifi, comfortabel interieur en goede koffie plus ander lekkers. Bovendien is het schoon bij Candy Castle, en worden de tafeltjes netjes gehouden door personeel.

Toffe activiteiten om gratis aan mee te doen

Ze hebben bij Candy Castle ook vaak toffe activiteiten waar de aanwezige kinderen gratis aan kunnen meedoen. Cupcakes maken bijvoorbeeld, tekenen & knutselen of bingo. Superleuk en geen extra kosten buiten de entreeprijs!

Apart peutergedeelte & kartbaan

Het indoor speelgedeelte speciaal voor peuters is mooi afgeschermd van het grote klim- en klauterparadijs. Zo loop je niet het risico dat je kleintje zomaar opeens toch in een hoog toestel belandt.

Ga je naar beneden bij Candy Castle, dan kom je bij de feestkamers en ... een kartbaan voor de jonge kindjes! De autootjes daar werken op euromunten, daarmee kunnen ze dan lekker rondrijden alsof ze bijvoorbeeld een echte brandweerman zijn!

Kinderfeestjes: Frozen, Spiderman, Disco of High Tea

Bij Candy Castle kun je de meest geweldige kinderfeestjes vieren. Ze hebben daarvoor maar liefst 4 prachtige feestkamers beschikbaar in verschillende thema's: Frozen, Spiderman, Disco of High Tea. Kijk snel op de feestjespagina van Candy Castle voor meer info.

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met KidsTips in de regio Amsterdam aan!

GRATIS KidsTips!