Laan Nieuwer-Amstel 1B, 1182 RJ Amstelveen

Poel's up is de buitenlocatie van Fun Center Amstelveen en wel op een hele bijzondere plek: met uitzicht over de Poel en het Amsterdamse Bos. Bij Poel's up kun je genieten van allerlei buitenactiviteiten, zoals zwemmen in het drijvende zwembad of suppen en natuurlijk een hapje of drankje doen in de zon. Extra leuk is dat je ook hier een kinderfeestje kunt vieren!

Zwemmen in de buitenlucht in Amstelveen

Het zwembad van Poel's up bestaat uit vijf aaneengesloten drijvende platformen met terras, bar, sanitair en verkleedruimtes. Bovendien is er voldoende ruimte om op deze recreatieplek aan de Zuidkant van het Amsterdamse Bos te chillen.

Suppen (8+ en met zwemdiploma A & B)

Ben je al bekend met suppen? Ook wel Stand-up paddling genoemd? Een heerlijke watersport waar je alleen maar een peddel en een groot golfsurfboard voor nodig hebt en relaxt over het water kunt drijven. Ze zeggen dat het supersimpel is..;-)! Er is ook een SupYoga.

Expeditie Kruidentocht (4+)

Rondom de Amstelveense Poel zijn allerlei kruiden te vinden. Onder begeleiding van een gids en aan de hand van het boek 'Kruidentocht' kunnen de kinderen op ontdekkingstocht. Welke kruiden komen ze tegen? Zijn ze geneeskrachtig of kunnen we ze misschien wel eten? Tijdens de tocht worden de kinderen verwend met oerpatatjes en natuurlimonade.

Eten & Drinken bij Poel's Up 

Vanaf 1 juni 2020 heeft Poel's Up een aantal nieuwe concepten aan het horeca-assortiment toegevoegd: Food to Share, BBQ Oklahoma, High Wine, Bierproeverij (natuurlijk gedeeltelijk voor de ouders;-)) 

Goed om te weten: bij regen en harde wind is Poel's up gesloten.

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio Amsterdam aan!

GRATIS UitTips!

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Outdoor