Powerzone bowlen, lasergame, glow minigolf  

De Ruyterkade 153, 1011 AC Amsterdam Centrum

  Powerzone Amsterdam biedt je verschillende mogelijkheden voor een leuk uitje met de kinderen. Bowlen, lasergamen, glow minigolf... kies maar! Bovendien kun je er fijn eten in het BBQ-grill restaurant.

  Kinderfeestje in Amsterdam

  Wil je een tof kinderfeestje organiseren in Amsterdam? Bij Powerzone is het partijtje gegarandeerd een succes en... je kunt het met een fikse Go-Kids korting boeken!

  Bowlen bij Powerzone

  Hier is bowlen niet het gewone bowlen zoals je dat overal kunt doen. De bowlingbanen bij Powerzone Amsterdam zijn wit, met daarboven speciale LED verlichting. Daardoor kunnen alle banen in alle kleuren van de regenboog veranderen - hoe cool is dat? Doe daar de speciale audio en video bij en je hebt echt bijzonder bowlen. Dit zorgt voor een compleet nieuwe dimensie met bowlen. De kinderen zullen zich verbazen en geweldig vermaken.

  Bowlen bij Powerzone Amsterdam is toegestaan voor kinderen vanaf 7 jaar. Is het voor de kids lastig om de bal op de baan te houden? Gelukkig zijn er altijd rekjes beschikbaar om de jongere kinderen op weg te helpen bij het gooien van een strike. Na afloop van een sessie bowlen ligt er een geprinte versie van de eindscore voor jullie klaar - zo kunnen jullie fijn nagenieten van dit sportieve uitje in Amsterdam.

  Powerzone Lasergame

  De indrukwekkende lasergame arena van Powerzone is 450 m2 groot. Daardoor kun je met maximaal 20 personen tegelijk een lasergame gevecht voeren in het thema 'underground'. Door de aankleding wordt het spel extra uitdagend met verstoppen, rennen en schieten.

  Vanaf 8 jaar kunnen kinderen al meedoen aan een potje lasergamen. Je schiet niet met scherp maar virtueel - dus is het op geen enkele manier gevaarlijk. Ook meisjes kunnen natuurlijk lasergamen - er zijn genoeg meiden die net zo goed genieten van achter elkaar aan rennen en proberen elkaar te raken met het lasergeweer.

  Glowgolfen in Amsterdam

  Midgetgolf is eigenlijk altijd al leuk, maar als je dat glow-in-the-dark doet geeft dat het spelletje echt iets extra's. Dat is dus wat je met Glowgolfen gaat doen! Het thema van de glowgolf baan is Michiel de Ruyter en piraten. Logisch: Powerzone ligt aan het IJ en aan de De Ruyterkade in Amsterdam.

  De glow-in-the-dark golfbaan heeft 12 holes, die omgeven zijn met muurdecoraties in blacklights en andere spannende lichteffecten. De wanden en plafonds zijn donker geverfd, waardoor het effect van de blacklights versterkt wordt. Kom allemaal in witte kleding, dat maakt het extra leuk! Voor minigolf bij Powerzone moeten de kinderen minimaal 7 jaar oud zijn.

  Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: Schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!

  Adres

  • Adres: De Ruyterkade 153
  • Stad:  Amsterdam Centrum
  • Land:  NL
  • Postcode:  1011 AC