Hoera!!! Morgen - op 14 juli 2018 - bestaat Go-Kids Amsterdam precies 1 jaar... we zijn dus jarig en dat vieren we graag met jullie! Buiten mag het dan warm en droog zijn, wij hebben een fantastische Prijzenregen voor jullie op Facebook.

Heel veel winacties voor onze verjaardag

Van zaterdag 14 tot en met vrijdag 20 juli komen er elke dag meerdere winacties op de Facebookpagina van Go-Kids Amsterdam. Zorg dus dat je die in de gaten houdt en doe mee! Je mag meedoen aan zoveel acties als je maar wilt. Voor elke actie kunnen andere voorwaarden gelden, die vind je in het Facebook bericht van de actie.

Eén voorwaarde geldt voor alle Verjaardagswinacties: je moet ingeschreven zijn voor de Prijzenregen. Schrijf je dus direct in, dan is dat alvast geregeld.

Toffe prijzen van kindvriendelijke organisaties

De prijzen zijn allemaal met plezier cadeau gedaan door heerlijke kindvriendelijke organisaties die super zijn om naartoe te gaan met je gezin. Hieronder zie je welke organisaties dat allemaal zijn. Welke prijzen we van hen mogen uitdelen.... dat zie je in de Prijzenregen!

Van een paar acties komen we op zaterdag 21 juli al met de winnaar, een enkele de week erop, maar bijna alle winacties lopen een volle maand: de winnaars maken we bekend op 14 augustus.

Wij zeggen: geniet van deze Prijzenregen, doe lekker mee en wie weet wat voor moois je wint!!

Groetjes van het jarige Team Go-Kids Amsterdam
Stéphanie, Nadine & Anneke


PS... Wil je ons iets cadeau doen voor onze verjaardag? Doe dat dan met een donatie aan onze actie voor LINDA.Foundation!