Kinderfeestje bij Elsenhove Horeca op speelboerderij Elsenhove!

Bankrasweg 1, 1183 TP Amstelveen

Een kinderfeestje vieren op een bijzondere plek? Dat kan in de Kota, de Finse blokhut (je eigen verjaardagshuisje), op het terras of in het Theehuis van Elsenhove Horeca op Speelboerderij Elsenhove in Amstelveen. Naast de avontuurlijke speeltuin en tussen de dieren!

Verjaardagsfeestje vieren op de Speelboerderij!

Kom samen met je vriendjes en vriendinnetjes naar de leukste kinderboerderij van Amstelveen en vier daar lekker je verjaardagsfeestje! Natuurlijk mag je ook heerlijk in de grote avontuurlijke speeltuin spelen en kennismaken met de dieren van de boerderij.

Vier je feestje in een eigen verjaardagshuisje

Is je huis misschien te klein voor een echt verjaardagsfeest? Of vind je het heerlijk om feest te vieren in de buitenlucht? Dan ben je bij Elsenhove Horeca aan het juiste adres, een ideale locatie om in Amstelveen een kinderfeestje te vieren. Je kan het feestje vieren in het verjaardagshuisje (de kota), maar ook op het terras of in het Theehuis. De kota is feestelijk ingericht, aan de versiering hoef je eigenlijk niets meer aan te doen. In het huisje kun je maar liefst 15 kinderen uitnodigen en buiten staat er speciale picknicktafel voor je gereserveerd. Bovendien is de kota in de wintermaanden heerlijk verwarmd.

De kota is te gebruiken van dinsdag t/m zaterdag van 10.30 - 11.30 uur, 12.00 - 13.00 uur, 13.30 - 14.30 of 15.00 - 16.00 uur met een minimum van 6 kinderen. Het gebruik is inbegrepen in de verjaardagsarrangementen voor de kinderen. Extra uren zijn bij te boeken voor € 25 per uur. Op zondag is de kota te boeken van 15.00 - 16.00 uur (en met een toeslag van € 20 van 14.00 - 16.15 uur). Als je je feestje op het terras of in het Theehuis viert, mag je je eigen tijd kiezen.

Gratis speurtocht bij elk feestje!

Bij ieder kinderfeestje in de kota, op het terras of in het theehuis krijg je een leuke speurtocht mee. Tijdens de speurtocht ga je op zoek naar dieren op de boerderij en probeer je ze bij naam te noemen!

Verjaardagsarrangementen

 • Elsenhove arrangement: € 7 per kind in het huisje en € 5,50 per kind op het terras of in het Theehuis. Beide met de speurtocht, limonade, chips en een ijsje
 • Dikbuikarrangement: € 9,50 per kind in het huisje en € 8,- per kind op het terras of in het Theehuis.
  Beide met de speurtocht, 2 x limonade, chips, ijsje en knakworstjes of poffertjes.
 • Bio Hapje & Sapje: € 8,50 per kind in het huisje en € 7,- op het terras of in het Theehuis.
  Beide met de speurtocht, biologisch Schulp appelsap en speltbrood tosti kaas.
 • Kosher-stijl arrangement: € 7,50 per kind in het huisje en € 6,- per kind op het terras of in het Theehuis. Beide met de speurtocht, Karvan Cévitam limonade, Lays chips naturel en Festini perenijsje.

Extra bij te bestellen:

 1. Snoepdoosje - bedankje: een doosje met snoepjes met een gelukspoppetje om uit te delen aan de gasten van het feestje. € 1,50 per doosje.
 2. Ezeltje Prik: op groot formaat. Ken je het nog van vroeger? In plaats van het prikken, is het nu de bedoeling dat de kinderen geblinddoekt proberen de staarten op de goede plaats te plakken. Ezeltje Plak dus eigenlijk. Ezeltje plakje bedraagt € 3,75 in totaal.
 3. Glittertattoos of schminken: Lovely Faces komt graag langs voor deze extra feestelijkheid. Afspraken worden gemaakt direct met Lovely Faces.

Kijk voor meer informatie of het boeken van een kinderfeestje op de website van Elsenhove Horeca.

Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!