In Amsterdam-Watergraafsmeer vind je sinds 2017 een geweldig leuk pannenkoekenrestaurant waar héél veel gedaan wordt voor kinderen: Ginger&Ale. Elke zondag is er een heerlijke familiebrunch en op woensdag en in het weekend zijn er altijd toffe kinderactiviteiten.

Wij gingen op bezoek (blog)!

Restaurant Ginger&Ale

Het restaurant zit een beetje verstopt op de eerste verdieping boven de ingang van Albert Heijn, maar zodra je binnen bent ben je dat meteen vergeten. In de lichte en hoge ruimte staan verschillende tafels, gezellige hoekjes en een heerlijke kinderspeelhoek. En: wekelijks zijn er kinderactiviteiten.

Heerlijke pannenkoeken!

Aan iedereen is gedacht, bij Ginger&Ale kun je terecht voor een heerlijke pannenkoek, zowel tarwe, glutenvrije boekweit als vegan. Maar ook voor de niet-pannenkoeken eter zijn er voldoende heerlijke gerechten.

Kinderen bij Ginger&Ale

Bij Ginger&Ale is het belangrijkste dat kinderen én ouders het naar hun zin hebben. Wekelijks organiseren ze dan ook meerdere activiteiten om de kinderen te vermaken. Zo wordt er wekelijks op woensdag, zaterdag en zondag geknutseld. Ook voor een kinderfeestje en een (kinder)verjaardagsborrel ben je hier op de juiste plek, heerlijk borrelen voor de ouders en spelen voor de kinderen!!

Elke zondag Lazy Sunday Brunch

Op zondag is er altijd de fijne Lazy Sunday Brunch - wat een heerlijke manier om je zondag op te starten. Kids tot 6 jaar eten gratis mee én er zijn altijd leuke dingen te doen voor de kinderen.

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!