Restaurant Ginger & Ale  

Helmholtzstraat 61 (boven Albert Heijn), 1098 LE Amsterdam Oost

  In Amsterdam-Watergraafsmeer vind je sinds 2017 een geweldig leuk pannenkoekenrestaurant waar héél veel gedaan wordt voor kinderen: Ginger&Ale. Elke zondag is er een heerlijke familiebrunch en op woensdag en in het weekend zijn er altijd toffe kinderactiviteiten.

  Restaurant Ginger&Ale

  Het restaurant zit een beetje verstopt op de eerste verdieping boven de ingang van Albert Heijn, maar zodra je binnen bent ben je dat meteen vergeten. In de lichte en hoge ruimte staan verschillende tafels, gezellige hoekjes en een heerlijke kinderspeelhoek. En: wekelijks zijn er kinderactiviteiten.

  Heerlijke pannenkoeken!

  Aan iedereen is gedacht, bij Ginger&Ale kun je terecht voor een heerlijke pannenkoek, zowel tarwe, glutenvrije boekweit als vegan. Maar ook voor de niet-pannenkoeken eter zijn er voldoende heerlijke gerechten.

  Kinderen bij Ginger&Ale

  Bij Ginger&Ale is het belangrijkste dat kinderen én ouders het naar hun zin hebben. Wekelijks organiseren ze dan ook meerdere activiteiten om de kinderen te vermaken. Zo wordt er wekelijks op woensdag, zaterdag en zondag geknutseld. Iedere zaterdag worden er heerlijk koekjes gebakken en versierd, om meteen op te eten of mee naar huis te nemen.
  Ook voor een kinderfeestje en een (kinder)verjaardagsborrel ben je hier op de juiste plek, heerlijk borrelen voor de ouders en spelen voor de kinderen!!

  Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in de regio? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials  van Go-Kids Amsterdam!

  Adres

  • Adres: Helmholtzstraat 61 (boven Albert Heijn)
  • Stad:  Amsterdam Oost
  • Land:  NL
  • Postcode:  1098 LE