Speciaal voor alle sportieve kidz uit Amsterdam en omstreken organiseert Sport4kidz de allerleukste sportactiviteiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een ouderwetse apenkooi instuif, verschillende sportdagen en sportkampen, maar ook aan activiteiten voor scholen, BSO's en verenigingen. Het Outdoor & Watersport Centrum op het terrein van Jeugdland in Amsterdam-Oost is ook van Sport4kidz.

Outdoor & Watersportkamp van Sport4Kidz

Heb jij kids in de leeftijd 6 t/m 12 jaar (tenminste met hun A-diploma), die graag buiten zijn? Wat dacht je dan van zo'n heerlijk Outdoor- en Watersportkamp van Sport4Kidz op Jeugdland? Vlottenbouwen, kajakken, boogschieten, SUPpen, zeilen of zelfs survivallen... wow! 

Apenkooi Instuif van Sport4Kidz

Apenkooi! Wie kent het niet? Rennen, springen, glijden, klimmen, verstoppen om vervolgens weer weg te rennen en natuurlijk allemaal zonder de vloer te raken. Dat is Apenkooi!  Onder begeleiding van onze enthousiaste instructeurs en de ouders die zelf ook in de zaal mogen, kunnen de kidz zich helemaal uitleven op het uitdagende Apenkooiparcours of bij de losse spelactiviteiten. Houd de agenda in de gaten voor de eerstvolgende Apenkooi Instuif! 

Sportlab in samenwerking met Jeugdland 

Sport4kidz zat natuurlijk al op hetzelfde terrein als Jeugdland | Maakland, waardoor het extra makkelijk is om hele toffe samenwerkingen tot stand te brengen. Zo start Sport4kidz met het Sportlab bij Jeugdland: een gratis programma met focus op sport en spel. Dit vindt plaatst op speciaal aangegeven data, dus houd hiervoor de agenda in de gaten. 

Jeugdland Natuurzwembad

In juni 2020 opent het Jeugdland Natuurzwembad waar kinderen elke woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 16.00 tot 17.30 uur kunnen genieten van oneindig veel waterfun! 

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met KidsTips in de regio Amsterdam aan!

GRATIS KidsTips!