VoorjaarsvakantieTips in en om Amsterdam

Er komt weer een lekker weekje schoolvakantie aan... wat zijn jouw plannen met/voor de kids in deze Voorjaarsvakantie? Wij hebben heel veel fijne tips: hieronder, in onze kamptips, in de Go-Kids agenda en op de rest van onze website natuurlijk!

We wensen je een heerlijke Voorjaarsvakantie!
groetjes, Anneke en Nadine

PS: Heb je deze tips niet in je mailbox gezien? Ben je wel ingeschreven voor onze mails dan? Zo ja: check je spam en markeer onze tips als vertrouwd. Zo nee: schrijf je meteen in!

 

Alle agendatips! ►
Mis je de theatervoorstellingen? Die vind je in onze mail & blog met meer dan 25 TheaterTips in de Voorjaarsvakantie.
Heb je nog een dagje in te vullen voor de kids? Wat dacht je van MAAK (10+) in ITA of één van de andere kampdagen?
Indoor spelen, jumpen & sneeuwpret

Lasergame Quatro Twister Arrangement!

Go-Kids biedt extra voordelige tickets zoals het Lasergame Quatro Twister arrangement bij Fun Center Amstelveen: met z'n 4en lasergamen én elk een Twisterijsje voor € 32,-.
Check dit voordelige arrangement!
Kom op 16 feb spelen met Sport4Kidz tijdens de Apenkooi XXL bij Sportcentrum Universum. Voor kinderen van 3-10 jaar.
Download de gratis Spaar & Speel app van Ballorig en spaar bij ieder bezoek mee voor gratis entree, horeca-actief of speelgoed. 
Lekker skiën of snowboarden in de vakantie? Bij SnowWorld Amsterdam hebben ze supercoole KidsDagen  met de hele dag sneeuw & fun!
Gloednieuw bij Monkey Town Uithoorn: de Jungle lasergame! En natuurlijk zijn er allerlei extra activiteiten in de Voorjaarsvakantie.
Jimmy's Speelparadijs
Deze vakantie dagelijks extra lang speelplezier bij Jimmy's Speelparadijs én de rollerdisco Roller Planet. Gaan jullie ook? 
Ook het 3 in 1 Camp van My Little van Gogh en WOW Amsterdam is via Go-Kids te boeken. Te boeken als losse dagen én als volle week! 
Attracties
Wat is er fijner dan onder het genot van het lentezonnetje door de Amsterdamse grachten te varen? Vaar mee met de Kids Cruise.
Kom sterrenkijken in het ARTIS-Planetarium. Reis door de ruimte en ontdek de plek van de aarde in een onmetelijk heelal. 
Lekker eten met de kids
Combineer een gezellig dagje shoppen in het stadshart van Amstelveen met een pannenkoekje eten bij stadscafé de Pannenkoek. 
Bij het fijne restaurant Ginger & Ale in Oost hebben ze elk weekend leuke kinderactiviteiten... en 22/33 feb is het Carnavalsweekend!
Lekker hapje eten met de kids in de vakantie? MOJA op IJburg is de perfecte plek: fijn samen smullen én heerlijk spelen. Hoe top is dat?
Geniet iedere zondag van de gezellige Family Sunday Brunches van STAN&CO. Onder het genot van kinderentertainment en een nanny! 
Iets verderop, maar absoluut de moeite waard: het super kindvriendelijke Restaurant de Haven van Huizen in ... Huizen :). 
Doe een dagje Medemblik (Kasteel Radboud) en dan lekker pannenkoeken eten bij Het Pannenkoekenstation in Opperdoes.
Musea
Microben, de kleinste én krachtigste organismen op de planeet die onze wereld vormen. Je ontdekt er alles over bij ARTIS-Micropia. 
Jan Slomp komt naar het Verzetsmuseum Junior om te vertellen over zijn herinneringen als 7-jarig jongetje tijdens WO2. 
Bouw je eigen scheepje, ontdek alles over Nova Zembla, doe mee met de Kinderworkshop XXL, het kan allemaal in het Rijksmuseum.
In het Scheepvaartmuseum draait alles in de Voorjaarsvakantie om 'Anders kijken': zo ontzettend veel leuks te doen voor de kids!
Een museum vol prachtige diamanten aan het Museumplein in Amsterdam. Wist je dat kinderen tot 12 jaar gratis naar binnen mogen? 
Sabi Suriname, Braziliaans Carnaval en Bali behind the scenes. Er is deze vakantie zoveel te zien en te beleven in het Tropenmuseum. Ontdek het! 
Het Museum van de 20e eeuw in Hoorn heeft een toffe expo over Telekids met zondag een Vraag-maar-raak middag met Irene Moors!!
 
 
 
Alle agendatips! ►