Zo - heb je nog zin om iets leuks te gaan doen met de kids dit weekend? Of uitrusten na de Stakingsdagen? Wij hebben een paar pareltjes van activiteiten voor je, kijk maar. En... de Voorjaarsvakantie komt eraan, check onze toffe tips voor kampdagen voor je kids!

We wensen je een gezellig weekend!
groetjes, Anneke & Nadine

 

Alle agendatips! â–º
Zondag kunnen de kids bij OBA Oosterdok gratis meedoen met de Grote Maakplaatsdag (7+): bouwen aan de stad van de toekomst!
Misschien is er nog een plekje bij de bijzondere Orgelmiddag voor kinderen in het Luther Museum morgen? Zou al vol kunnen zijn!
De bibliotheek in Amstelveen houdt een prachtig International Storytelling Festival... met verhalen in 16 talen. Gratis toegang.
Ook een bijzondere activiteit: Atelier van Licht in Framer Framed. Kunnen kids van 3-12 jaar experimenteren met de verschijnselen van LICHT.
TIP VOOR VOLGEND WEEKEND
Té leuk! Op zondag 9 februari organiseert het Rijksmsuseum weer een gratis familiedag. Kom naar het museum, haal de ontdekkingsreiziger in jezelf naar boven en ga op avontuur! 
 
 
Kamp(dag)en Voorjaarsvakantie
Lekker met pony's bezig zijn in de Voorjaarsvakantie! Daarvoor moet je bij Boerderij op IJburg zijn, daar hebben ze een heerlijk Ponykamp!
Powerleague Kids Camps: Toffe speelmiddagen met natuurlijk een hoop voetbalspelletjes. Een hele week of losse dagen. 
Vindt jouw kind het leuk om één of meer dagen met theater bezig te zijn in de Voorjaarsvakantie? Boek het Toverknol Theater Voorjaarskamp!
Van 17 t/m 21 februari kun je (6 t/m 12) bij Sport4kidz deelnemen aan de voorjaarssportdagen. Veel verschillende sportspellen! 
Het succesvolle 3 in 1 Camp van WOW Amsterdam en My Little van Gogh komt er weer aan. Een te gekke combi van activiteiten.
Het lijkt nog ver weg maar ook de zomerkampen kunnen alweer geboekt worden. Zoals het supertoffe Monkey Moves Zomerkamp!
Alvast voor de meivakantie 
Is jouw kind dol op water? Check de Splashweken in de meivakantie bij Watersportcentrum Sloterplas.

Boek via Go-Kids en krijg een gratis T-Shirt cadeau! 
Naar 't theater!
Alle agendatips! â–º