WOW Amsterdam - cursussen voor baby's, peuters en kleuters (Baby Sensory)

Hygieastraat 8, 1076 RM Amsterdam

Samen spelen, ontdekken, leren en natuurlijk plezier maken met je baby, peuter of kleuter? Het kan bij WOW Amsterdam met de cursus Baby Sensory (0 tot 15 maanden), Toddler Sense (15 maanden - 4 jaar) of Mini Professors (2-8 jaar).

Baby Sensory-Babyprogramma (tot 15 maanden) - ontwikkeling

Tijdens de Baby Sensory-lessen leer je om spelenderwijs de ontwikkeling van je baby te stimuleren. Vanuit een basis van veiligheid en structuur worden allerlei ideeën voor leuke materialen (strandballen, knuffels, veertjes, handpoppen) en activiteiten (babygebarentaal, bewegen op muziek, poppenspel, babymassage) aangeboden. Samen kunnen jullie genieten van de heerlijke muziek en natuurlijk het allerbelangrijkste: het beleven van heel veel plezier in deze quality time. Er zijn babylessen voor baby's van 0 - 15 maanden.

Toddler Sense (15 mnd - 4 jaar) - avonturen en ontdekken

Het Toddler Sense programma is ontwikkeld door de oprichter van Baby Sensory om een veilige en plezierige omgeving te creëren waar dreumesen en peuters kunnen ontdekken en zich kunnen ontwikkelen door middel van spel. Tijdens het programma van Toddler Sense worden de motorische ontwikkeling en creativiteit gestimuleerd en kunnen kinderen (onder begeleiding van de ouders) zich ontwikkelen, spelen, leren en ontdekken. Bij Toddler Sense kunnen peuters/kleuters zich uitleven, gymmen, dansen, muziek maken en vooral veel plezier maken.

Mini Professors (2 - 8 jaar) - science-lessen

Bij WOW Amsterdam zijn ze gepassioneerd over wetenschap en brengen ze deze passie graag kinderen, van jongs af aan. Kinderen kunnen op jonge leeftijd kennis maken met de wonderlijke wereld van de wetenschap en proefjes, experimentjes en vooral een heleboel lol maken. Deze lessen zijn snel gevuld. 

Actuele lessen!

Ieder semester komen er nieuwe lessen online! Kijk op Facebook of op de website van WOW Amsterdam voor de juiste lestijden en meer informatie.

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!