stadscafé De Pannenkoek Stadshart Amstelveen

Buitenplein 79, 1181ZE Amstelveen

Bij stadscafé De Pannenkoek in het Stadshart van Amstelveen kun je met het hele gezin genieten van de lekkerste pannenkoeken tijdens het shoppen of natuurlijk als uitje op zich! Ieder kan zijn eigen pannenkoek bestellen, maar het is ook mogelijk een familiestapel te bestellen. Dat maakt het extra leuk als familie-uitje. 

Familiestapel pannenkoeken - ook vegan, glutenvrij en lactosevrij

Kom je met de hele familie? Bestel dan de familiestapel pannenkoeken! Deze wordt geserveerd met zoete en hartige toppings, zodat iedereen zelf zijn favoriete pannenkoek kan maken. Dat wordt smullen! Het is ook mogelijk om vegan, glutenvrije en lactosevrije pannenkoeken te bestellen.

Meer dan alleen pannenkoeken bij stadscafé De Pannenkoek

Houden jullie niet allemaal van pannenkoeken? Dan ben je hier gelukkig ook aan het juiste adres voor een heerlijk broodje Oma Bobs kroket, tosti of gezond gevulde wraps, maar ook lekkere croissants, appeltaart, brownies en muffins. Bovendien kun je bij stadscafé De Pannenkoek genieten van een borrel (bier, wijn) met snacks als kaas, grillworst, (vega) bitterballen, kaasrolletjes en meer! 

Kinderhoek en pannenkoekenfeestje in Amstelveen 

Het pannenkoekencafé heeft speciaal voor de kindjes een kinderhoekje ingericht in ons pannenkoekencafé om met lego kunnen spelen, boekjes kunnen lezen en er ligt papier en kleurplaten met potloden om te kleuren. Ook zijn er leuke spelletjes te spelen, zoals pim-pam-pet, 4-op-een-rij, memory, scrabble en wie-is-het. In de vakanties kunnen kinderen op woensdag knutselen aan de stamtafel. Bovendien is het voor de kleine jarige jobjes ook mogelijk om een kinderfeestje te vieren bij stadscafé De Pannenkoek. 

Goed om te weten, is dat stadscafé De Pannenkoek in Amstelveen 100% pin is. 

Reserveren