De voorjaarsvakanties staat voor de deur... een heerlijke week boordevol theatervoorstellingen. Kijk maar eens hieronder hoeveel keuze je hebt....  Later deze week krijg je natuurlijk allerlei leuke UitTips van ons voor in de vakantie. En je weet het... je vindt het allemaal in de Go-Kids agenda en op de rest van onze website!

Welke voorstelling(en) kiezen jullie?
groetjes, Anneke & Nadine

 

Alle agendatips! ►
 
 
Buurman & Buurman komen kamperen (4+) in Theater de Meervaart op maandag 17 februari. Er zijn maar liefst 2 voorstellingen. 
Stil of ik Schiet is een knallende 6+-voorstelling die volle hoofden leegt. Een bijzondere voorstelling over 'stil zijn', te zien bij CC Amstel. 
Drie voorstellingen in het DeLaMar: Woezel & Pip en de tijdmachine (3+), Kapot Vet (6+) en Roodkapje (6+). Welke ga jij zien met je kids?
PLEIN Theater heeft 2 voorstellingen op het programma staan: Hip Hop Hoera the Remix (4+) en Boef (4+). Allebei dans: cool of spannend...
Bij OCCII Kinderpret vertelt Rode Maan het spannende en wonderlijke verhaal De Rivier is hier - met als je wilt daarna een workshop.
Vier voorstellingen in het Nederlands Marionettentheater: Stiekem naar Groenland, Pinokkio, Repelsteeltje en De gelaarsde kat. Kies maar!
Lekker met je kleintje naar Black Cat Theatre! Ze spelen De Regenboog, Vier seizoenen, Ahoi en Parallelle Werelden. Check onze blog!
Hebben jullie de Prinses met de dikke bips in Kindertheater De Toverknol al gezien? Ongetwijfeld lachen gieren brullen voor de kids...
Maankozijn (6+) is een muzikale reis rond de wereld met de maan als reisgenoot in het Concertgebouw. Bestel snel de laatste kaarten! 
Een familievoorstelling gebaseerd op het beroemde ballet van Tsjaikovski: Het Zwanenmeer (6+) van Holland Opera. Met een zangworkshop.
Op de 23e staat Nijntje op de fiets in Internationaal Theater Amsterdam bij Zondagmorgen in ITA. Heerlijke belevenis met je kleintje toch? 
Elke zondag Casa Kinderen - dus ook deze vakantie. Geniet van Balkon Muziek uit de Balkan en/of van Carnavaltje uit Brazilië!
Sprookjes in de Krokus 2020
SPROOKJES IN DE KROKUS
Een van de leukste theater- en filmfestivals van de Pijp staat weer voor de deur: een samenwerking tussen OBA, CC Amstel, Rialto en de amster-damse jeugdtheaterschool. Workshops, Films, theater en meer! 
Alle voorstellingen
Alle agendatips! ►