Pannenkoekenstation Opperdoes: daar eet je natuurlijk heerlijke pannenkoeken. Maar ze hebben ook allerlei ander lekkers, voor ieder wat wils!

Pannenkoeken eten in Westfriesland

Zin in pannenkoeken? Ja tuurlijk, wie niet? Proef en herken de bekende smaken die iedereen onmiddellijk herkent van zijn of haar jeugd. Ouderwets lekkere smaken maar ook allerlei nieuwe pannenkoeken.

Lekker eten bij Pannenkoekenstation Opperdoes

Het Pannenkoekenstation serveert de pannenkoeken terwijl jij in échte treinbanken zit. Ga lekker eten en laat de treinen maar rijden!

Ze serveren een kopje koffie met een flensje, diverse lunchgerechten, drankje met een lekker borrelplankje, plates. 

En natuurlijk de overheerlijke pannenkoeken - die worden nog ambachtelijk in de koekenpan gebakken. Het pannenkoekenmeel wordt speciaal voor Het Pannenkoekenstation samengesteld en gemalen door meelmolen De Herder in Medemblik.

Heerlijk terras, fijn buiten spelen en treinbanen kijken!

Met mooi weer kun je gezellig op het ruime terras zitten. De kinderen spelen heerlijk in het speeltuintje, springen op het springkussen of rond kunnen rijden in één van de skelters.

De enorme overdekte treinbaan is echt een trekpleister bij Pannenkoekenstation Opperdoes - iedereen vergaapt zich aan de geweldige opstelling van treinbanen in een prachtig landschap.

Tip: Je kunt ook nog een leuke wandeling maken door het charmante Opperdoes. Of neem de fiets mee en ga eerst heerlijk fietsen!

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met KidsTips in Westfriesland aan!

GRATIS KidsTips!