Met een bezoekje aan indoor speelparadijs Ballorig Amsterdam Arena doe je de kinderen altijd een plezier. Indoor spelen is gewoon super voor de kids! Ook bij deze vestiging van Ballorig kunnen de kinderen naar hartelust klimmen, rennen, klauteren en springen. Een tof overdekt kinderparadijs op loopafstand van het treinstation Bijlmer Arena. 

Ouders bij Ballorig Amsterdam Arena 

Ouders hebben bij Ballorig gratis toegang, je betaalt dus alleen voor de kids. Ze hebben een restaurant met heerlijke koffie, een leeshoek met veel tijdschriften én gratis Wifi. Bovendien is Ballorig Amsterdam Arena rolstoeltoegankelijk en zijn er voldoende parkeermogelijkheden in de omgeving. 

Indoor spelen voor peuters in Amsterdam 

Voor de allerkleinsten (tot 5 jaar) heeft Ballorig Amsterdam Arena een aparte speelruimte, waardoor ze veilig en vertrouwd kunnen spelen. Voor hen geldt ook een speciaal tarief als je op een doordeweekse dag binnenkomt vóór 12.00 uur.

Ballorig - Ook een oppasparadijs - spelen met het speciale oppastarief! 

Ballorig Amsterdam Arena heeft de handen ineen geslagen met Babysits, een organisatie die het vinden van een oppasser extra gemakkelijk gemaakt! Bij een bezoek aan Ballorig kun je hier gebruik van maken. Je kunt dan gemakkelijk een oppas vinden die samen met jou kind(eren) gaat spelen. Je spreekt af bij Ballorig en hebt zelf je handen vrij om te gaan en staan waar je wilt. Lees meer over het oppasparadijs. 

Spaar & Speel App - word gratis lid van Club Ballorig 

Wist je dat Ballorig tegenwoordig ook een gratis Clublidmaatschap heeft? Download gratis de Spaar & Speel app en spaar mee voor gratis entree, korting op allerlei te gek speelgoed en/of horeca-acties. Je wordt als eerste op de hoogte gebracht van de exclusieve acties. Kijk voor meer informatie op de website van Ballorig. 

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!