Het laatste gewone weekend voor de Kerstvakantie - met wel al heel veel leuke kerstige dingen te doen. Schaatsen? Een mooie jeugdvoorstelling? Apenkooien? Lichtjes op een mooi kasteel? Je vindt het allemaal in de Go-Kids agenda! En bekijk zeker ook de rest van onze website - die staat bomvol leuke uitjes in en om Amsterdam.

Maak er een gezellig weekend van!
groetjes, Anneke & Nadine

 

Alle agendatips! ►
Winter Village Amstelveen is geopend in het stadshart en zaterdagmiddag komen de ijsprinsessen van Frozen
Bij de Westergas hebben ze sinds vorige week de Westergas ijsbaan liggen... ga jij lekker schaatsen dit weekend met de kids?
Interessante kinderlezing bij NEMO: over de vraag Hoe oud kun je worden? Machtig mooie vraag voor nieuwsgierige kinderen toch?
Doe zo 15 dec mee met de XXL-editie van Apenkooi Instuif in Amsterdam Zuid. Georganiseerd door Sport4kidz. Kom je ook? 
Bij de Ruige Rakkers van pllek kunnen de kids zondag gratis meedoen aan een heerlijke circusworkshop van Circus Kristal.
Ken je Kasteel Sypesteyn? Daar vieren ze de verjaardag van Jonkheer Henri met een bijzonder weekend: Licht op Sypesteyn!
 
 
Kerstvakantie kamp(dag)en
Geannuleerd: Een volle kampdag met spannende verhalen en bewegingsvaardigheden bij Friends Call me Jim (4-7 jr). 
Winterpret met nieuwe activiteiten en verrassingen van My Little van Gogh, Toddler Sense en Mini Professors in het 3 in 1 Wintercamp. 
Bij SnowWorld Amsterdam kunnen de kids (5-12 jr) in de kerstvakantie meedoen met de Coole KidsDagen - heerlijk de hele dag sneeuw en fun.
Kindertheater De Toverknol heeft ook deze kerstvakantie weer die heerlijke Theaterdagen: op 23 en 24 december en op 2 en 3 januari.
Apenkooien, wandklimmen, bubbelbal, dansen, zelfverdediging, racketsport en schaatsen tijdens de Nieuwjaars Sportdagen 2 & 3 januari
Bouwen met lego en leren jouw eigen robot te besturen? Dat kan tijdens de kerst-2-daagse van Bouwgabbers! LEGO-fun! 
Laagdrempelig speelaanbod bij Het Christmas Camp van Powerleague Amsterdam op de kleine boardingveldjes op het Olympiaplein.
Meld kindlief (3-8 jr ) aan voor het winterkamp van The Little Gym en stimuleer de ontwikkeling van fysieke en motorische vaardigheden! 
Naar 't theater of een film!
Alle agendatips! ►