Jimmy's Speelparadijs - indoor spelen in Amsterdam

Herwijk 10, 1046BC Amsterdam

Na maanden hard werken en verbouwen is op 9 november 2019 het nieuwe Indoor Speelparadijs van Amsterdam geopend: Jimmy's Speelparadijs (voorheen Race Planet for Kids). 

Jimmy's Speelparadijs - indoor spelen in Amsterdam

Jimmy's Speelparadijs is heel groot en vol met nieuwe attracties waar de kinderen zich volop - en lekker lang - kunnen vermaken! Samengevat kunnen de kinderen klauteren op de klauterbaan, klimmen in het klimkasteel, springen op het springkussen, rondjes rijden op de skelterbaan, voetballen in de grote pannakooi en glijden. 

Monorail - zweef over het complete speelparadijs

Met de lange monorailbaan kun je van bovenaf het volledige speelparadijs ontdekken. Door zelf te trappen ga je vooruit en kun je alles vanuit de lucht zien.

Skelterbaan - ontdek de wondere wereld van Jimmy

Met de toffe skelters kom je in de wondere wereld van Jimmy. Trap met de skelter de baan rond en zie wat je allemaal onderweg tegenkomt. Natuurlijk moet je wel de borden volgen om de goede weg te volgen.

Peuterhoek voor de kleinsten! (tot 4 jaar)

Op zoek naar een veilige, vertrouwde speelplek voor je kleinsten? Dan is de peuterhoek van de Jimmy's Speelparadijs de fijnste plek. Er is een eigen speelparadijs met klimtoestel en loopfietsjes.

Roller Planet Amsterdam - rollerskatebaan - lasergamen en karten 

Een apart onderdeel van Jimmy's Speelparadijs is Roller Planet. Roller Planet is een grote rollerskatebaan waar je elke dag welkom bent voor roller disco is. Een bezoekje aan Roller Planet is ook perfect te combineren met Karten, Lasergamen of Bowlen bij de directe buren Race Planet. Natuurlijk voor de wat oudere kinderen.

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!