Pathé heeft bioscopen in veel steden in Nederland - in Amsterdam zitten er zelfs 4, waaronder in Amsterdam Arena, vlakbij het treinstation Bijlmer Arena. Bij Pathé Arena kun je ook een heel leuk kinderfeestje vieren!

Lage toegangsprijzen voor kinderen bij Pathé Arena

Als je met je kids naar de bioscoop gaat kost dat al snel een hap geld. Bij Pathé Arena weten ze dat, daarom hebben ze de kindertickets heel lief geprijsd. Je betaalt voor een Kinderticket (voor kids tot en met 11 jaar) slechts € 6,- per kind (toeslag 3D film € 1,50/ 3D-bril € 1,-). Ook tienertickets (t/m 17 jaar) zijn met € 9 voordeliger dan de normale toegangsprijs .

Pathé Kleuterbios

Bij Pathé Arena hebben ze ook speciale Kleuterbios-voorstellingen. Speciaal voor 3-6 jarigen met het licht niet helemaal uit en het geluid wat zachter. Toegang is inclusief Kids combo (drankje zonder prik, zoete of zoute popcorn, zacht snoep en een cadeautje), diploma en kleurplaat. Aan de ouders is ook gedacht, die krijgen koffie of thee naar keuze en een koek/muffin. Zo wordt naar de bioscoop gaan met je kids een enorm feest!

Lekker naar de bios bij Pathé Arena

Je vindt de Pathé Bioscoop Arena op loopafstand van het trein-, bus- en metrostation. Ook vanuit andere plaatsen kun je er dus prima naar de film. Kom je met de auto, dan kun je makkelijk parkeren in een van de omliggende parkeergarages. (P6 is de dichtstbijzijnde). 

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met KidsTips in de regio Amsterdam aan!

GRATIS KidsTips!