Speelboerderij Elsenhove  

Bankrasweg 1, 1183 TP Amstelveen

  Speelboerderij Elsenhove is een combinatie van een kinderboerderij met een natuurlijke speeltuin. Helemaal leuk! Allemaal boerderijdieren - ook zeldzame rassen - worden op Elsenhove verzorgd.

  Speeltuin van Speelboerderij Elsenhove

  Je vindt bij Speelboerderij Elsenhove niet alleen de boerderij - er is ook een hele leuke speeltuin! Daar kunnen de kids zich na het aaien van de dieren zeker nog een hele tijd vermaken. Daarbij is er ook een fijn theehuis met allerlei lekkers voor groot en klein.

  Extra activiteiten

  Ieder jaar wordt er weer een superleuk pakket samengesteld met activiteiten die je bij de speelboerderij kunt beleven. Denk bijvoorbeeld aan brood of speculaas bakken! Houd de agenda in de gaten voor de nieuwste activiteiten. Wil je graag je verjaardag vieren op Speelboerderij Elsenhove? Dan kan via Elsenhove Horeca.

  Nog meer leuks als je 10 jaar of ouder bent!

  Is jouw kind 10 jaar of ouder? Dan kan hij of zij elke zaterdag komen helpen op de speelboerderij. Je hoeft alleen maar een lunchpakketje mee te geven!

  Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in en om Amsterdam? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Amsterdam!

  Adres

  • Adres: Bankrasweg 1
  • Stad:  Amstelveen
  • Land:  NL
  • Postcode:  1183 TP