Leuke binnenactiviteiten en indoor uitjes voor het hele gezin in de schoolvakantie

De vakantie! Wie kijkt er niet naar uit? Heerlijk relaxen en genieten van én met elkaar. En ideaal om uitstapjes te maken in eigen land. Wij hebben alvast de leukste dagjes uit voor je op een rij gezet. Het weer kan nog weleens tegenzitten in de vakantie, en om je huis nou om te toveren tot een indoor speeltuin, daar worden de meeste ouders niet gelukkig van. Er zijn heel veel leuke activiteiten en uitjes; wij hebben er een paar voor jullie opgezocht:

Trampolinespringen: JumpSkillz Hoofddorp

Heel veel jump plezier! Ook voor VR Gaming en Fun Bowling kun je bij JumpSkillz terecht! 

Meer info >

VR gamen bij het VRCafé Haarlem

Kom Virtual Reality gamen en kies uit meer dan 45 verschillende games en ervaringen. VR Lasergamen, VR Racen maar ook mooie arcade klassiekers, air hockey en drankjes zijn aanwezig.

Meer info >

Indoor trampoline jumpen: Street Jump Haarlem:

Bij Street Jump Haarlem kun je terecht voor een leuke dag met het gezin! Je kunt je wagen aan trefbal, the Big Airbag of de klimmuur. Er zijn verschillende sportieve area's.

Meer weten? >

Spannend gezinsuitje in Black-Light in Haarlem

Ontdek de magische wereld van Glow Mini-Golf Haarlem, indoor midgetgolf onder fluorescerende black lights! Glow in the Dark is een superleuke activiteit voor het hele gezin of neem al je vriendjes en vriendinnetjes mee op je kinderfeestje!

Minigolf in Blacklight ►

Indoor speeltuin: FunZone Aalsmeer:

Avontura is anders dan anders, want hier beleef je de leukste avonturen! Je bent aanbeland in het grootste indoor speelparadijs, met leuke attracties en spellen in alle hoeken en gaten. Waar je ook kijkt, bij Avontura zie je overal speelpleinen, elk met hun eigen thema.

Lekker spelen ►

Lekker trampoline springen: Indoor trampolinepark FunZone in Aalsmeer:

Kom lekker een gat in de lucht springen! Weer of geen weer, trampolinespringen is altijd leuk. Ga mee en jump!! 

Meer weten? ►

Binnen midget golven bij FunZone Glow minigolf in Aalsmeer:

Het oer-Hollandse midgetgolf is nooit meer hetzelfde na een bezoek aan GlowGolf Aalsmeer. Indoor, dus een perfect activiteit met kinderen op de dagen dat het regent, koud en guur is buiten. Bij GlowGolf sta je als het ware in het hart van de aarde en ben je omgeven door rotspartijen, verbogen schatten en mijnkarretjes.

Meer info >

Hyper Bowling bij Claus Bowling in Hoofddorp:

Hyperbowling is een compleet nieuwe manier van bowlen. Je speelt op een echte bowlingbaan, en waant je tegelijk in een videogame. Raak de kleurrijke bewegende targets langs de baan om je score te verhogen! De targets veranderen, de niveaus veranderen en met één enkele bal veranderen de winnaars! 

Strike!

Snowboarden, Skiën, Kidsdagen en Snowcamps bij Snowworld

Bij SnowWorld is het elke dag sneeuw en FUN voor het hele gezin! Heerlijk spelen in de sneeuw, glijden van de oefenhelling, skiles, snowboardles voor kinderen of gewoon effe zelf van de helling af roetsen. Snowworld heeft ook leuke Summercamps en Fundagen voor in de vakantie! ►Bekijk hier het hele aanbod!

Verse sneeuw! >

Er zijn nog meer leuke kinderactiviteiten in de omgeving Haarlem!