Hoi, leuk dat je op onze site bent! Bij Go-Kids regio Haarlem vind je alles op een rijtje van wat er in de buurt van Haarlem, Haarlemmermeer en Spaarnwoude, Bloemendaal, Overveen, Zandvoort, IJmuiden, Hillegom en Lisse, Hoofddorp en Nieuw-Vennep voor kinderen en gezinnen te vinden is. Van uitjes, agenda en kinderfeestjes tot sporten, muziekles en opgroeivragen. En wil je er met het gezin op uit met een leuke kortingsdeal? Ook die hebben we voor je verzameld in een handig overzicht. Kinderen kun je spelenderwijs hun talenten laten ontdekken; er is bij Go-Kids regio Haarlem dan ook speciale aandacht voor Culturele, Actieve, Culinaire en Natuuractiviteiten. Veel plezier!

Blog!

Win een overnachting in een familie kamer in het GuestHouse Hotel inclusief entree tickets voor de Efteling voor maximaal 4 personen.

Win een overnachting in een familie kamer in het GuestHouse Hotel inclusief entree tickets voor de Efteling voor maximaal 4 personen.

Winactie win een overnachting inclusief ontbijt in een familie kamer in het GuestHouse Hotel in Kaatsheuvel inclusief entree tickets Efteling voor maximaal 4 personen!!!! Op deze pagina vind je meer informatie over deze super gave winactie van Go-Kids en het GuestHouse Hotel. In juni opent het GuestHouse Hotel in Kaatsheuvel haar deuren. Om dat te vieren mogen wij met Go-Kids een hotelovernachting in een familie kamer mét ontbijt verloten inclusief entree tickets voor de Efteling voor maximaal 4 personen. De Efteling ligt op 500 meter lopen van dit super gave hotel! Het GuestHouse Hotel. Ben je toe aan een paar dagen weg met het...

Lees verder
guesthouse hotel