Tetterodeweg 15 D, 2051 EG Overveen

Jumpen is van de ene naar de andere trampoline springen. Dit is mogelijk op een van de 10 verschillende area's. Daarnaast kun je over grote obstakels heen springen. Hoe super gaaf is dat!!

Kom je ook jumpen?

De trampolinevelden zijn geschikt voor jong & oud en voor ieder niveau. Dus kinderen kunnen lekker hun energie kwijt en daarna heerlijk wat eten en drinken. 

Kom je Jumpen bij Street Jump Haarlem, het meest complete park van Haarlem en omstreken?

Tijdens het jumpen is het verplicht om jumpsokken te dragen. De jumpsokken van Street Jump hebben super veel grip en zijn speciaal gemaakt om veilig te kunnen jumpen. De sokken kunnen worden gewassen in de wasmachine en zijn de volgende keer gewoon weer te gebruiken. Dus vergeet ze niet mee te nemen!

Verschillende area’s 

Street Jump Haarlem wordt voorzien van tien verschillende sportieve area’s, zoals het Ninja Warrior Parkour, waarbij alleen de stoerste van het stel de overkant haalt.

Je kunt je ook wagen aan Trefbal, The Big Airbag of de Klimmuur. De trampolinevelden zijn toegankelijk vanaf 7 jaar, zowel de beginner als de ervaren jumper. Heb je dorst gekregen van al dat springen op de trampolines, dan kun je heerlijk wat nuttige in het luxe horecagedeelte. Ze hebben daar verschillende lekkernijen.

Voor jong en oud 

Bij Street Jump Haarlem kun je terecht voor een leuke dag met het gezin, maar ook voor een uniek uitje met het bedrijf of vrienden. Street Jump Haarlem biedt tevens verschillende arrangementen aan voor kinderfeestjes waarbij allerlei sportieve uitdagingen klaarstaan.

Big airbag

De Big Airbag mag je beschouwen als een gigantisch opvangkussen. Je kan er zowel trickshots uitvoeren als salto’s uitproberen vanaf één van de drie verschillende hoogtes.

Dodgeball area

In deze area kun je als jumper je techniek en skills oefenen met dodgeball (trefbal) en basketbal. Trefbal is een intensieve groepssport waar je alle registers kan opentrekken.

Dunk area

In deze area kun je als jumper je techniek en skills oefenen met dodgeball (trefbal) en basketbal. Trefbal is een intensieve groepssport waar je alle registers kan opentrekken.

Halfpipe

In de half pipe area kan worden gesprongen op schuine trampolines.
Hier wordt je niveau als jumper op de proefgesteld, kun je ook salto’s maken op een schuine trampoline? Of welke andere tricks kan je hier nog meer op maken?

High Performance wall

Voel je je als je door de lucht vliegt net spiderman? Op deze Walk Wall kun je al je creativiteit als ‘free runner’ kwijt.

Jump Carrousel

Deze area is afgekeken van het bekende TV programma ‘wipe out’. Neem het op tegen je vriendjes en blijf als laatste staan op de jump carrousel.

Fun Area

In onze Street Jump- Main Area kun je vrij springen van de ene naar de andere trampoline.
Daarnaast kun je over grote obstakels heen springen. Deze trampolinevelden zijn geschikt voor jong en oud van ieder niveau.

Mini Jump

Mini Jump is in het weekend voor de aller kleinste, tot 7 jaar.

Ninja Parkour

Laat de innerlijke ninja in je los op deze spannende hindernisbaan met lastige obstakels en ‘gevaarlijke’ hindernissen.
Het Ninja Parkour daagt je uit op coördinatie, behendigheid en snelheid. Als het niet lukt val je in de zachte foampitten en kun je het opnieuw proberen.

Tumbling Lane

In onze Street Jump- Tumbling Lane kun je springen op de langste trampoline.
Oefen de flikflak of de overslag met een gegarandeerde zachte landing. Voor de ervaren jumpers is dit de ultieme manier om al je kunsten achter elkaar te vertonen.

Climbing Wall

Op een klimmuur van slechts 4 meter hoog probeer je via korte routes omhoog te klimmen.
Daarvoor is kracht, souplesse en intelligentie nodig. Klimmen is puzzelen met je lichaam. Je wordt er sterk, gespierd, slim en lenig van. Een soort fitness dus, maar dan heel leuk. Als het toch niet lukt dan val je in de zachte schuimkussens, alleen maar fun dus!

Reserveren

Het is niet verplicht om te reserveren, maar het is de enige manier om te garanderen dat er ruimte is. Zeker op drukke dagen... Kom een half uurtje eerder, dan heb je tijd genoeg om je bandje en sokken te ontvangen, je om te kleden en instructies te krijgen.

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor