Indoor trampolinepark FunZone Aalsmeer
Oosteinderweg 247c, 1432AT Aalsmeer

Kom lekker een gat in de lucht springen! Weer of geen weer, trampolinespringen is altijd leuk. Ga mee en jump! 

Lekker je energie kwijt raken? Ga bij FunZone Trampolinepark lekker springen

Zo kan je kind veel van zijn of haar energie kwijt. Onderzoek laat zien dat kinderen die veel sporten en bewegen rustiger zijn en zich beter kunnen concentreren op momenten dat dit wenselijk is. Dit geldt ook voor ‘niet-drukke’ kinderen. Heerlijk spelen en springen, dat kan perfect bij FunZone Trampolinepark in Aalsmeer!

Complete experience

FunZone Aalsmeer biedt de complete experience voor beginnende tot gevorderde trampoline springers, begeleiders én toeschouwers. Je kunt je uitleven in de verschillende area's en de coolste tricks oefenen. Toeschouwers genieten in het horeca-gebied van een ruim aanbod vers bereide producten. 
 

FunZone Trampolinepark onderscheidt zich door:

 • De beste en nieuwste faciliteiten
 • Challenging activities
 • Chill atmosphere
 • Great food and drinks
 • Professionele begeleiding en veiligheid

Eten en drinken

Na het jumpen lekker eten…. Dat kan! FunZone Aalsmeer heeft een uitgebreide kaart. In het restaurant, waar je heerlijk relaxed kan zitten, serveren zij de lekkerste snacks en heerlijke burgers. Op de menukaart staan allerlei lekker etenswaren; voor ieder wat wils. Alle gerechten worden vers bereid door ons keukenteam. 

Het restaurant is de perfecte plek om ook lekker met elkaar te relaxen onder het genot van een goed glas bier met een heerlijke bittergarnituur. Kom langs en ervaar de gastvrijheid van FunZone Aalsmeer. De openingstijden zijn gelijk aan de openingstijden van het trampolinepark.

WiFi

Ze hebben een prima WiFi verbinding voor jou beschikbaar. Je logt snel en gemakkelijk in met een inlogcode.
 

Jumpen voor de allerkleinsten. Vanaf 2 jaar.

Jumpen alleen voor de allergrootsten? Ook de kleine jumpers staan te springen om de trampolines op te gaan. Daarom biedt FunZone Trampolinepark speciaal voor kinderen vanaf 2 jaar Kids Jump aan. De allerkleinsten kunnen hierdoor samen met hun ouders jumpen op een veilige manier. 

 • Altijd onder begeleiding van een mee-jumpende volwassene (18+)
 • Maximaal 2 kinderen per volwassene, met oogpunt op de veiligheid van de kinderen

Show je coolste tricks in de verschillende area's. Vanaf 8 jaar.

Kom alleen of samen met je vrienden jumpen in één van de grootste indoor trampolineparken van Nederland. Leef je uit in de verschillende area’s en laat je coolste tricks zien! Krazy Jump is toegankelijk vanaf 8 jaar en het tekenen van een vrijwaring is voor elke jumper verplicht. Let op: ben je onder de 18? Dan dient een volwassene het vrijwaringsformulier te ondertekenen.

Wanneer je komt jumpen, boek dan je jumpsessie online en vergeet niet om online je vrijwaring te (laten) ondertekenen.

Show je coolste tricks tijdens je (verjaardags)feestje. Vanaf 8 jaar.

Op zoek naar een uniek (kinder) feestje waar je actief bezig bent en nog lang over napraat? Dan biedt FunZone Aalsmeer een uitkomst. Reserveer al vanaf 4 personen jouw Krazy Jump Party bij ons trampolinepark. Drie uur jumpen en eten samen met je vrienden en tussendoor uitrusten met een snack en wat te drinken aan jouw gereserveerde tafel. 

 • Vanaf 8 jaar
 • Vrijwaring verplicht
 • Inclusief gereserveerde tafel

Uniek jumpconcept voor groepen

Wil je een uniek groepsuitje voor jouw klas of vereniging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, FunZone Aalsmeer biedt de mogelijkheid voor groepen vanaf 20 personen. Er zijn gereserveerde tafels, gratis WiFi en iedereen kan zich uitleven in het trampolinepark. Bij groepen vanaf 20 personen spring je tegen een gereduceerd tarief. 

Ook is het mogelijk om FunZone Trampolinepark voor je volledige gezelschap af te huren, zowel binnen als buiten openingstijden. Wil je ook nog iets leren? Kies dan voor begeleiding van een Jumpranger die je de coolste tricks leert. 

Voor meer informatie of reserveren kun je het contactformulier invullen. 

 • Leeftijd 5 - 8
 • Leeftijd 9 - 12
 • Horeca aanwezig
 • Indoor