Daalmeerstraat 7, 2131 HD Hoofddorp

Jumpskillz is een indoor trampolinepark voor jong en oud. Je kunt ook bij ze terecht voor kinderpartijtjes, maar ook voor bedrijfsuitjes hebben ze leuke groepsarrangementen. Het park kan ook afgehuurd worden.

Check website ►

Nu Nieuw bij JumpSkillz, High jump, climbing en obstacle course!!! (1e in Europa)

Op dit moment is JumpSkillz één van de grootste, het gezelligste en meest complete indoor trampolinepark van Nederland en onder andere trotse eigenaar van een superdeluxe Obstacle course. Onze obstacle course is de enige in zijn soort en de eerste in Europa!!!

Naast het laten zien van jouw tricks en jumpskillz kan je gebruik maken van de dodgeball arena, dunkzone, foampit, big airbag, tumblingbaan, volleyball court en basketball court. Het jumpen bij JumpSkillz is voor jong en oud en ook nog eens goed voor de gezondheid.


Jumpen voor de ouderen en oudere jeugd.

Bij JumpSkillz kan je lekker jumpen en chillen met je eigen leeftijdsgenoten, De avonden zijn exclusief voor de oudere jeugd met een minimale leeftijd van 12 jaar. (m.u.v. de club skillz en besloten feesten). Om teleurstelling te voorkomen raden wij ook de oudere jeugd aan om even te reserveren, dit ook i.v.m. de club skillz en besloten feesten.

VR GamingSkillz

Ben jij net zo snel als Max Verstappen? Kom langs en maak een ritje in hun nieuwe playseats! Bij Jumpskillz kun je binnenkort kennis maken met de nieuwe virtuele game wereld! Formule 1 Race simulators de VR Oculus rift 3D Bril en meer! Stay Tuned!

Fun Bowling Skillz

Strike! Bowlen met Controle. Curve de bal... Het is binnenkort allemaal mogelijk bij Jump Skillz Indoor Trampoline...

Info & Reserveren ►

  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor