De Telekids Musicalschool is voor kinderen van 4 t/m 9 jaar en daarnaast is er een speciale TeensClub voor kinderen van 10 t/m 14 jaar. 

Haal het beste uit jezelf met de Telekids Musicalschool in Tilburg! 

Kinderen halen in het speciaal ontwikkelde lesprogramma het beste uit zichzelf…. en ondertussen wordt er natuurlijk veel plezier gemaakt! Onder leiding van topdocenten wordt er gewerkt aan zang, dans en acteren en wordt er gerepeteerd voor 2 voorstellingen per jaar! Er is uitgebreid aandacht voor de persoonlijke en sociale vaardigheden die bij musical komen kijken, zoals fantasie, zelfvertrouwen, durf en samenwerken. 

Iedereen kan genieten van de leukste musicallessen!

Er zijn groepen met en zonder selectie, dus iedereen kan mee doen! Want, musicalles is voor iedereen en iedereen is welkom! De groepen met een selectie middels een auditie streven een zeer hoog niveau en bijbehorende maximale inzet bijvoorbeeld in de vorm van 100% aanwezigheid, na. Dat is niet voor iedereen weggelegd, maar iedereen krijgt de kans via de auditiedagen. 

De andere groepen zijn, zonder selectie vooraf, te bereiken voor iedereen. Zo kan iedereen op zijn of haar eigen niveau terecht en genieten van alle moois rondom zingen, dansen en acteren.

Bijzondere kansen

De link met RTL zorgt voor bijzondere kansen. Je kunt je bijvoorbeeld opgeven voor de ClipClub dagen, er zijn gastlessen van musicalsterren en je blijft op de hoogte van leuke mogelijkheden bij tv en musicals.