De leukste uitjes, kinderfeestjes, restaurants en clubs voor (met) je kinderen in Westfriesland?

Ben jij op zoek naar gezellige uitjes voor je gezin in de omgeving van Hoorn, Enkhuizen en Medemblik? Naar superleuke kinderfeestjes voor jouw jarige? Naar een kindvriendelijk restaurant of plek om te overnachten in Westfriesland? Naar fijne clubs waar jouw kind na school lekker bezig kan zijn? Naar activiteiten om te ondernemen in het weekend of in schoolvakanties? Dan zit je hier goed: op deze website vind je het allemaal!

Wat voor leuks ga jij doen met je kinderen? Je vindt het hier ongetwijfeld, dus wensen wij je ontzettend veel plezier. En heb je tips om de overzichten verder aan te vullen? Laat ze weten op westfriesland@go-kids.nl – daar worden we blij van!

Blog!

MeivakantieTips voor Westfriesland

MeivakantieTips voor Westfriesland

Zoooo de meivakantie is begonnen.... toch? Of bij jullie nog niet? Mijn kinderen hebben vanaf vandaag (op Goede Vrijdag moesten ze gewoon wel naar school) twee weken vrij, ze zijn zo blij! Die van jou ook? En nu maar zorgen dat ze zich niet gaan vervelen... en dat hoeft natuurlijk helemaal niet, want er is genoeg te doen in Westfriesland! Ik heb een aantal leuke UitTips voor in de meivakantie voor je op een rij gezet. Misschien heb je ze al in de mail gekregen hoor, dan heb je ze al gezien. Geen mail ontvangen? Nog niet ingeschreven voor de UitTips...

Lees verder
Daisycon Goedgemerkt

Yep, ook wij moeten adverteren