Op de website van Go-Kidsregio Utrecht en Amersfoort vind je alle informatie voor leuke activiteiten met kinderen in de regio Utrecht en Amersfoort.

Kinderuitjes, kinderactiviteiten, kinderfeestjes, kindvriendelijk overnachten, alles wat er voor kids en gezinnen in de buurt te vinden is brengen wij voor jou overzichtelijk in kaart. Wil je alles weten over sportclubs in Zeist, ben je op zoek naar een dansworkshop in Nieuwegein, of heb je opvoedvragen en woon je in Leusden? Go-Kids Regio Utrecht en Amersfoort heeft voor jou de beste plekken in kaart gebracht.
Een leuke kortingsdeal voor het hele gezin mag ook niet ontbreken. Go-Kids regio Utrecht en Amersfoort helpt jou je kinderen spelenderwijs zijn talenten te ontdekken. Er is bij Go-kids regio Utrecht en Amersfoort speciale aandacht voor actieve- en sportieve activiteiten, culturele activiteiten en natuuractiviteiten voor kinderen.

Blog!

Schoolbox: De gratis doos met cadeautjes voor als je naar groep 1 gaat.

Schoolbox: De gratis doos met cadeautjes voor als je naar groep 1 gaat.

Vraag nu de gratis schoolbox aan! Gaat jouw kindje binnenkort naar groep 1? Voor het eerst naar de basisschool gaan is best spannend voor jonge kinderen! Om dit hele gebeuren wat minder spannend te maken, mag je ze best wat extra in 't zonnetje zetten.  Go-Kids kwam iets heel erg leuks tegen, dat we je niet willen onthouden. Speciaal voor kinderen die naar groep 1 gaan, is er namelijk een Schoolbox. In de Schoolbox zitten zitten allerlei leuke cadeautjes voor de kinderen om mee te spelen en om de eerste schooldag iets minder spannend te maken.   De Schoolbox kan je hier helemaal gratis aanvragen! Super leuk voor...

Lees verder
FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival

Yep, ook wij moeten adverteren