Op de website van Go-Kidsregio Utrecht en Amersfoort vind je alle informatie voor leuke activiteiten met kinderen in de regio Utrecht en Amersfoort.

Kinderuitjes, kinderactiviteiten, kinderfeestjes, kindvriendelijk overnachten, alles wat er voor kids en gezinnen in de buurt te vinden is brengen wij voor jou overzichtelijk in kaart. Wil je alles weten over sportclubs in Zeist, ben je op zoek naar een dansworkshop in Nieuwegein, of heb je opvoedvragen en woon je in Leusden? Go-Kids Regio Utrecht en Amersfoort heeft voor jou de beste plekken in kaart gebracht.
Een leuke kortingsdeal voor het hele gezin mag ook niet ontbreken. Go-Kids regio Utrecht en Amersfoort helpt jou je kinderen spelenderwijs zijn talenten te ontdekken. Er is bij Go-kids regio Utrecht en Amersfoort speciale aandacht voor actieve- en sportieve activiteiten, culturele activiteiten en natuuractiviteiten voor kinderen.

Blog!

Even voorstellen

Even voorstellen

 Het is februari, en dat betekent dat de site van Go-Kids regio Utrecht & Amersfoort eindelijk live is! Wat heb ik hier de laatste maanden naar uitgekeken en naar toe gewerkt. Ik ben voor jullie op zoek gegaan naar de leukste uitjes, kindvriendelijke restaurants, leukste kinderwinkels en kinderfeestjes. Zodat de site goed gevuld is met allerlei leuks en jullie dus meteen inspiratie op kunnen gaan doen! Nu ik hier zo mee bezig ben besef ik wat voor een geluksvogel ik ben dat ik dit mag doen. De leukste eropuit tips delen met andere ouders. Ik vind niets leuker dan speuren naar...

Lees verder
Linda foundation