Op de website van Go-Kidsregio Utrecht en Amersfoort vind je alle informatie voor leuke activiteiten met kinderen in de regio Utrecht en Amersfoort.

Kinderuitjes, kinderactiviteiten, kinderfeestjes, kindvriendelijk overnachten, alles wat er voor kids en gezinnen in de buurt te vinden is brengen wij voor jou overzichtelijk in kaart. Wil je alles weten over sportclubs in Zeist, ben je op zoek naar een dansworkshop in Nieuwegein, of heb je opvoedvragen en woon je in Leusden? Go-Kids Regio Utrecht en Amersfoort heeft voor jou de beste plekken in kaart gebracht.
Een leuke kortingsdeal voor het hele gezin mag ook niet ontbreken. Go-Kids regio Utrecht en Amersfoort helpt jou je kinderen spelenderwijs zijn talenten te ontdekken. Er is bij Go-kids regio Utrecht en Amersfoort speciale aandacht voor actieve- en sportieve activiteiten, culturele activiteiten en natuuractiviteiten voor kinderen.

Blog!

7 stappen om je kind te leren fietsen

7 stappen om je kind te leren fietsen

Fietsen is onwijs spannend voor je kind. Het is best een grote stap om helemaal zelfstandig te gaan fietsen. Ook voor jou als ouder is dit spannend, want hoe leer je het aan je kind? Hoe zorg je ervoor dat je kind minder angstig wordt om los te fietsen, of veilig zelfstandig kan fietsen? Geen zorgen, wij geven jou 7 stappen om het te vergemakkelijken. 1. Begin met een loopfiets Je kunt niet jong genoeg beginnen en daarom zijn de loopfietsjes er om de eerste “stapjes” te zetten. Het is nog niet het echte werk, maar leert je kind wel om evenwicht...

Lees verder
FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival

Yep, ook wij moeten adverteren