Op de website van Go-Kidsregio Utrecht en Amersfoort vind je alle informatie voor leuke activiteiten met kinderen in de regio Utrecht en Amersfoort.

Kinderuitjes, kinderactiviteiten, kinderfeestjes, kindvriendelijk overnachten, alles wat er voor kids en gezinnen in de buurt te vinden is brengen wij voor jou overzichtelijk in kaart. Wil je alles weten over sportclubs in Zeist, ben je op zoek naar een dansworkshop in Nieuwegein, of heb je opvoedvragen en woon je in Leusden? Go-Kids Regio Utrecht en Amersfoort heeft voor jou de beste plekken in kaart gebracht.
Een leuke kortingsdeal voor het hele gezin mag ook niet ontbreken. Go-Kids regio Utrecht en Amersfoort helpt jou je kinderen spelenderwijs zijn talenten te ontdekken. Er is bij Go-kids regio Utrecht en Amersfoort speciale aandacht voor actieve- en sportieve activiteiten, culturele activiteiten en natuuractiviteiten voor kinderen.

Blog!

Lekker spelen, springen en klimmen bij Play-in

Lekker spelen, springen en klimmen bij Play-in

Een zaterdag in maart. Dan is het niet gek dat het koud is, met regen en wind. Met vier kinderen om je heen, overweeg je dan een bezoek aan Play-In Utrecht. Een leuke combinatie van klimmen, springen en spelen. Zaterdag 9 maart heb ik met mijn zoon Jesper van 11, nichtje Janne van 12, neef Roan van 15 en vriend Luuk van 15 een middag doorgebracht. De kinderen zijn eerst met zijn vieren gaan klimmen. Je krijgt dan een klimgordel om, deze wordt gecontroleerd door een instructeur. Waarna een uitleg volgt over het veiligheidssysteem. Er wordt gebruik gemaakt van het BeLayMate systeem....

Lees verder
World of Dino's

Yep, ook wij moeten adverteren