Op de website van Go-Kidsregio Utrecht en Amersfoort vind je alle informatie voor leuke activiteiten met kinderen in de regio Utrecht en Amersfoort.

Kinderuitjes, kinderactiviteiten, kinderfeestjes, kindvriendelijk overnachten, alles wat er voor kids en gezinnen in de buurt te vinden is brengen wij voor jou overzichtelijk in kaart. Wil je alles weten over sportclubs in Zeist, ben je op zoek naar een dansworkshop in Nieuwegein, of heb je opvoedvragen en woon je in Leusden? Go-Kids Regio Utrecht en Amersfoort heeft voor jou de beste plekken in kaart gebracht.
Een leuke kortingsdeal voor het hele gezin mag ook niet ontbreken. Go-Kids regio Utrecht en Amersfoort helpt jou je kinderen spelenderwijs zijn talenten te ontdekken. Er is bij Go-kids regio Utrecht en Amersfoort speciale aandacht voor actieve- en sportieve activiteiten, culturele activiteiten en natuuractiviteiten voor kinderen.

Blog!

De top 8 leukste clubs in de regio Utrecht & Amersfoort

De top 8 leukste clubs in de regio Utrecht & Amersfoort

De top 8 leukste clubs Ben jij op zoek naar een te gekke club voor jou kind? Maar weet je nog niet zo goed wat voor een club? Een sportclub, ballet of liever gewone dans, paardrijden of een creatieve club?Van een clubje na schooltijd moet je kind blij worden, energie krijgen en met veel plezier en enthousiasme naar toe gaan. Er wordt al genoeg gevraagd en verwacht van de kinderen in het dagelijks leven, dus hoe fijn is het dan om tussendoor even te kunnen ontspannen door iets te doen waar je plezier in hebt! Er is in de regio Utrecht &...

Lees verder
Familiedag in het Rijksmuseum

Yep, ook wij moeten adverteren