Hoi, leuk dat je op de site van Go-Kids regio Friesland bent! 

Bij Go-Kids regio Friesland vind je alle leuke uitjes, kinderactiviteiten, sport- en creatieve clubs voor kids, kindvriendelijke restaurants en natuurlijk de allerleukste kinderfeestjes overzichtelijk op een rijtje. 

Voor een leuk dagje weg kun je makkelijk zoeken in het overzicht: uitjes in de natuur, ga samen naar het theater of de bioscoop, lekker spelen in het indoorspeelparadijs, ontdek kunst en cultuur met de kids of zoek een kindvriendelijk restaurant waar je lekker en ontspannen uiteten kunt gaan met de kinderen.

Op de website Go-Kids regio Friesland vind je wat er in de buurt te doen is, specifiek voor gezinnen. Van kinderfeestjes tot sporten, muziekles en opgroeivragen. In de Go-Kids agenda staan ook veel eropuit tips voor het hele gezin! Veel plezier!

Blog!

Kinderboekenweek 2018: Kom erbij!

Kinderboekenweek 2018: Kom erbij!

Kinderboekenweek 2018. Kom erbij!Van 3 tot en met 14 oktober staat Nederland weer in het teken van de Kinderboekenweek. Dit jaar met het thema vriendschap en als motto: "Kom erbij!"Scholen, bibliotheken, boekhandels en schrijvers geven in deze periode extra aandacht aan boeken waarbij het thema vriendschap een rode draad door het boek is. Met als doel om het lezen onder kinderen te stimuleren en het (nog) leuker te maken. Kinderboekenweek geschenkElk jaar wordt er een kinderboekenweek geschenk geschreven. Dit jaar schreef Jozua Douglas het boek: "De eilanden ruzie". Een fantastisch nieuw avontuur met Rosa en Fico, de kinderen van de knotsgekke...

Lees verder