Hoi, leuk dat je op de site van Go-Kids regio Friesland bent! 

Bij Go-Kids regio Friesland vind je alle leuke uitjes, kinderactiviteiten, sport- en creatieve clubs voor kids, kindvriendelijke restaurants en natuurlijk de allerleukste kinderfeestjes overzichtelijk op een rijtje. 

Voor een leuk dagje weg kun je makkelijk zoeken in het overzicht: uitjes in de natuur, ga samen naar het theater of de bioscoop, lekker spelen in het indoorspeelparadijs, ontdek kunst en cultuur met de kids of zoek een kindvriendelijk restaurant waar je lekker en ontspannen uiteten kunt gaan met de kinderen.

Op de website Go-Kids regio Friesland vind je wat er in de buurt te doen is, specifiek voor gezinnen. Van kinderfeestjes tot sporten, muziekles en opgroeivragen. In de Go-Kids agenda staan ook veel eropuit tips voor het hele gezin! Veel plezier!

Blog!

(Tips!)  Erop uit in de voorjaarsvakantie in Friesland (2019)

(Tips!) Erop uit in de voorjaarsvakantie in Friesland (2019)

Het is voorjaarsvakantie in Friesland!Lees snel dit lijstje met voorjaarsactiviteiten voor binnen en buiten, ga erop uit in de krokusvakantie!De lente zit eraan te komen, dit is hét moment om leuke dingen te doen met de kinderen, ga er lekker op uit met het gezin of gaan de kinderen deze vakantie op pad met opa en oma? Hier een handig overzicht van allerlei leuke uitstapjes in de krokusvakantie, met favoriete activiteiten om buiten te genieten van de prille lente. Maar het kan in februari ook nog behoorlijk koud zijn, daarom staan er ook super leuke binnenactiviteiten in het overzicht. Zo...

Lees verder
LINDA.FOUNDATION