Hoi, leuk dat je op de site van Go-Kids regio Friesland bent! 

Bij Go-Kids regio Friesland vind je alle leuke uitjes, kinderactiviteiten, sport- en creatieve clubs voor kids, kindvriendelijke restaurants en natuurlijk de allerleukste kinderfeestjes overzichtelijk op een rijtje. 

Voor een leuk dagje weg kun je makkelijk zoeken in het overzicht: uitjes in de natuur, ga samen naar het theater of de bioscoop, lekker spelen in het indoorspeelparadijs, ontdek kunst en cultuur met de kids of zoek een kindvriendelijk restaurant waar je lekker en ontspannen uiteten kunt gaan met de kinderen.

Op de website Go-Kids regio Friesland vind je wat er in de buurt te doen is, specifiek voor gezinnen. Van kinderfeestjes tot sporten, muziekles en opgroeivragen. In de Go-Kids agenda staan ook veel eropuit tips voor het hele gezin! Veel plezier!

Blog!

Erop uit tips voor Pasen met kinderen in Friesland!

Erop uit tips voor Pasen met kinderen in Friesland!

Voor wie niet binnen wil blijven zitten hebben we hier een overzicht van vrolijke paasactiviteiten voor kinderen en gezinnen in Friesland!  Gezellig samen Pasen vieren! Paaspret gegarandeerd tijdens deze uitjes! Paaseieren zoeken, dit zijn de leukste plekken in Friesland: Kom paaseitjes komen zoeken tijdens het Grote Paasfestijn op de Naturij in Drachten De Paashaas komt ook op bezoek bij Pannenkoekboerderij De Koppenjan in Jubbega Binnen paaseitjes zoeken?! Ook dan kan, namelijk in indoor trampolinepark Street Jump Leeuwarden Circus Renz International in Dokkum Circus Renz International komt naar Dokkum (van 11 t/m 22 april 2019) met de voorstelling "The show must go on!". Een adembenemende show met spectaculaire...

Lees verder
Crowdfundingsactie voor de realisatie van Boer Barts’ Speelboerderij

Yep, ook wij moeten adverteren