De leukste uitjes, kinderfeestjes, restaurants en clubs voor (met) je kinderen in de regio Alkmaar?

Ben jij op zoek naar goede adresjes voor je gezin in de regio Alkmaar? Go-Kids helpt je met fijne overzichten van leuke uitstapjes, toffe kinderfeestjes, kindvriendelijke restaurants en plekken om te overnachten, opgroei-adresjes, clubs en een goed gevulde agenda met uittips. In Alkmaar zelf, maar zeker ook in Heerhugowaard, Bergen, Schoorl, Castricum, Uitgeest, Heiloo en Langedijk.

Veel plezier met wat je ook gaat doen met de kinderen in de regio Alkmaar. En heb je tips om de site verder aan te vullen? Aarzel niet en laat het ons weten op alkmaar@go-kids.nl!

Blog!

Gezocht: ondernemende partner voor Go-Kids

Gezocht: ondernemende partner voor Go-Kids

Heb jij ook zo'n zin om zelfstandig bezig te zijn, hard te werken aan je eigen bedrijf, terwijl je ondertussen alle vrijheid hebt én tijd voor je gezin? Dat is precies wat je als partner bij Go-Kids te wachten staat. En daar verdien je dan nog geld mee ook. Mooi toch? Mazzel als je in de Noordkop of de regio Alkmaar woont Lijkt het je wat en woon je in de Noordkop of de regio Alkmaar? Dan heb jij mazzel want... ik ben op zoek naar een partner om de twee regio's Go-Kids Noordkop & Alkmaar samen mee te draaien. Met -...

Lees verder
Bol Kinderboeken

Yep, ook wij moeten adverteren