De leukste uitjes, kinderfeestjes, restaurants en clubs voor (met) je kinderen in de regio Alkmaar?

Ben jij op zoek naar goede adresjes voor je gezin in de regio Alkmaar? Go-Kids helpt je met fijne overzichten van leuke uitstapjes, toffe kinderfeestjes, kindvriendelijke restaurants en plekken om te overnachten, opgroei-adresjes, clubs en een goed gevulde agenda met uittips. In Alkmaar zelf, maar zeker ook in Heerhugowaard, Bergen, Schoorl, Castricum, Uitgeest, Heiloo en Langedijk.

Veel plezier met wat je ook gaat doen met de kinderen in de regio Alkmaar. En heb je tips om de site verder aan te vullen? Aarzel niet en laat het ons weten op alkmaar@go-kids.nl!

Blog!

MeivakantieTips voor de regio Alkmaar

MeivakantieTips voor de regio Alkmaar

De meivakantie is begonnen! Tenminste... ik weet niet hoe het op de school van jouw kids is - maar die van mij hebben vanaf vandaag twee weken vrij. Overigens moesten ze op Goede Vrijdag dan wel weer gewoon naar school... anyway, ik weet dat er ook kinderen zijn die na Pasen gewoon nog tot en met vrijdag naar school moeten, en dat er kinderen zijn die juist na 5 mei nog een week vrij hebben. Hoe dan ook: ik heb een selectie aan toffe UitTips in de regio Alkmaar voor de meivakantie voor je op een rij gezet. Geniet van de...

Lees verder
Bol Kinderboeken

Yep, ook wij moeten adverteren