De leukste uitjes, kinderfeestjes, restaurants en clubs voor (met) je kinderen in de regio Alkmaar?

Ben jij op zoek naar goede adresjes voor je gezin in de regio Alkmaar? Go-Kids helpt je met fijne overzichten van leuke uitstapjes, toffe kinderfeestjes, kindvriendelijke restaurants en plekken om te overnachten, opgroei-adresjes, clubs en een goed gevulde agenda met uittips. In Alkmaar zelf, maar zeker ook in Heerhugowaard, Bergen, Schoorl, Castricum, Uitgeest, Heiloo en Langedijk.

Veel plezier met wat je ook gaat doen met de kinderen in de regio Alkmaar. En heb je tips om de site verder aan te vullen? Aarzel niet en laat het ons weten op alkmaar@go-kids.nl!

Blog!

ZomervakantieTips: leuke uitjes voor je gezin in de regio Alkmaar

ZomervakantieTips: leuke uitjes voor je gezin in de regio Alkmaar

Kijken jouw kids ook zo uit naar de zomervakantie? Het is bijna zover... heerlijk! Ga je lekker leuke dingen doen met jouw gezin in de regio? Ik heb heerlijke inspiratie voor je: hieronder, in de Go-Kids agenda en op de rest van onze website natuurlijk! Heel veel plezier in de zomervakantie!groetjes, Anneke   Alle agendatips! ► Zin een bijzonder uitje deze vakantie? Ga mee op Stoomsafari met de Museum Stoomtram Hoorn-Medemblik - da's een belevenis! Meteen in je agenda zetten: de Midzomerfair Langedijk op 27 en 28 juli. Als je niet op  vakantie bent dan ga je daar toch zeker naartoe?! Ga...

Lees verder
Bol Kinderboeken

Yep, ook wij moeten adverteren