De leukste uitjes, kinderfeestjes, restaurants en clubs voor (met) je kinderen in de Noordkop?

Als jij op zoek bent naar fijne plekken voor jouw gezin in de Noordkop ben je bij Go-Kids op de juiste site beland. Wij hebben heel veel uitstapjes, kindvriendelijke restaurants en overnachtingsplekken, kinderfeestjes en clubs voor je op een rij gezet. Ook vind je hier een agenda met leuke activiteiten om met je gezin te ondernemen in de regio. Allemaal in de omgeving van Den Helder, Schagen, Hollands Kroon en op Texel.

Wij wensen je heel veel plezier met je kinderen, wat je ook gaat doen. En heb je tips om onze overzichten verder mee aan te vullen? Ze zijn van harte welkom op noordkop@go-kids.nl!

Blog!

Gezocht: ondernemende partner voor Go-Kids

Gezocht: ondernemende partner voor Go-Kids

Heb jij ook zo'n zin om zelfstandig bezig te zijn, hard te werken aan je eigen bedrijf, terwijl je ondertussen alle vrijheid hebt én tijd voor je gezin? Dat is precies wat je als partner bij Go-Kids te wachten staat. En daar verdien je dan nog geld mee ook. Mooi toch? Mazzel als je in de Noordkop of de regio Alkmaar woont Lijkt het je wat en woon je in de Noordkop of de regio Alkmaar? Dan heb jij mazzel want... ik ben op zoek naar een partner om de twee regio's Go-Kids Noordkop & Alkmaar samen mee te draaien. Met -...

Lees verder
Bol Communie Lentefeest

Yep, ook wij moeten adverteren