De leukste uitjes, kinderfeestjes, restaurants en clubs voor (met) je kinderen in de Noordkop?

Als jij op zoek bent naar fijne plekken voor jouw gezin in de Noordkop ben je bij Go-Kids op de juiste site beland. Wij hebben heel veel uitstapjes, kindvriendelijke restaurants en overnachtingsplekken, kinderfeestjes en clubs voor je op een rij gezet. Ook vind je hier een agenda met leuke activiteiten om met je gezin te ondernemen in de regio. Allemaal in de omgeving van Den Helder, Schagen, Hollands Kroon en op Texel.

Wij wensen je heel veel plezier met je kinderen, wat je ook gaat doen. En heb je tips om onze overzichten verder mee aan te vullen? Ze zijn van harte welkom op noordkop@go-kids.nl!

Blog!

MeivakantieTips voor uitjes in de Noordkop

MeivakantieTips voor uitjes in de Noordkop

Kijken jouw kids ook zo uit naar de meivakantie, te beginnen met het Paasweekend? Ga je lekker leuke dingen doen met jouw gezin? Ik heb heerlijke inspiratie voor je: hieronder, in de Go-Kids agenda en op de rest van onze website natuurlijk! Heel veel plezier in de meivakantie!groetjes, Anneke   Alle agendatips! ► Geen Pasen zonder paaseieren natuurlijk... vind het Gouden Ei bij Land van Fluwel en win een seizoenskaart voor 4 personen! Ook bij Fort Kijkduin Huisduinen vind je Paaseieren met de Paasdagen en kun je de hele meivakantie lekker op bezoek. Heerlijk dagje uit met de kids in de vakantie?...

Lees verder
Bol Communie Lentefeest

Yep, ook wij moeten adverteren