Hoi, leuk dat je op onze site bent! Bij Go-Kids Arnhem Betuwe Vallei vind je alles op een rijtje van wat er in de regio voor kinderen en gezinnen te vinden is. Van uitjes, agenda en kinderfeestjes tot sporten, muziekles en opgroeivragen. Ook kindvriendelijke restaurants in Arnhem, de Betuwe en de Gelderse Vallei zijn hier te vinden.

En wil je er met het gezin op uit met een leuke kortingsdeal? Ook die hebben we voor je verzameld in een handig overzicht.

Kinderen kun je spelenderwijs hun talenten laten ontdekken; er is bij Go-Kids dan ook speciale aandacht voor Culturele, Actieve, Culinaire en Natuuractiviteiten. Veel plezier!

Plaatsen die onder de regio Arnhem Betuwe Vallei vallen zijn onder andere Arnhem, Velp, Ede, Veenendaal, Wageningen, Barneveld, Rhenen, Renkum, Zetten, Tiel, Geldermalsen en Culemborg.

Blog!

Win een overnachting in een familie kamer in het GuestHouse Hotel met tickets voor de Efteling

Win een overnachting in een familie kamer in het GuestHouse Hotel met tickets voor de Efteling

Op deze pagina vind je meer informatie over deze super gave winactie van Go-Kids en het GuestHouse Hotel op de Facebookpagina van Go-Kids Arnhem Betuwe ValleiIn juni opent het GuestHouse Hotel in Kaatsheuvel haar deuren. Om dat te vieren mogen wij met Go-Kids een hotelovernachting in een familie kamer mét ontbijt verloten inclusief entree tickets voor de Efteling voor maximaal 4 personen. De Efteling ligt op 500 meter lopen van dit super gave hotel!Het GuestHouse HotelBen je toe aan een paar dagen weg met het hele gezin? Kom naar GuestHouse Hotel Kaatsheuvel en geniet van een onvergetelijk verblijf inclusief bezoek...

Lees verder
guesthouse hotel