Hoi, leuk dat je op onze site bent! Bij Go-Kids Arnhem Betuwe Vallei vind je alles op een rijtje van wat er in de regio voor kinderen en gezinnen te vinden is. Van uitjes, agenda en kinderfeestjes tot sporten, muziekles en opgroeivragen. Ook kindvriendelijke restaurants in Arnhem, de Betuwe en de Gelderse Vallei zijn hier te vinden.

En wil je er met het gezin op uit met een leuke kortingsdeal? Ook die hebben we voor je verzameld in een handig overzicht.

Kinderen kun je spelenderwijs hun talenten laten ontdekken; er is bij Go-Kids dan ook speciale aandacht voor Culturele, Actieve, Culinaire en Natuuractiviteiten. Veel plezier!

Plaatsen die onder de regio Arnhem Betuwe Vallei vallen zijn onder andere Arnhem, Velp, Ede, Veenendaal, Wageningen, Barneveld, Rhenen, Renkum, Zetten, Tiel, Geldermalsen en Culemborg.

Blog!

Een kameel op de stoep: Kinderboekenweek 2018 - Kom erbij!

Een kameel op de stoep: Kinderboekenweek 2018 - Kom erbij!

Kinderboekenweek 2018 staat voor de deur - van 3 tot en met 14 oktober gebeurt er in Nederland van alles in het thema Kom erbij!, oftewel Vriendschap. Scholen, bibliotheken, boekhandels en schrijvers geven in deze periode extra aandacht aan boeken waarbij het thema vriendschap een rode draad door het boek is. Het idee achter de Kinderboekenweek is om het lezen onder kinderen te stimuleren en het (nog) leuker te maken. Kinderboekenweekgeschenk: De eilandenruzieElk jaar wordt er een kinderboekenweekgeschenk geschreven. Dit jaar schreef Jozua Douglas het boek; De eilandenruzie. Een fantastisch nieuw avontuur met Rosa en Fico, de kinderen van de knotsgekke...

Lees verder