Hoi, leuk dat je op onze site bent! Bij Go-Kids Arnhem Betuwe Vallei vind je alles op een rijtje van wat er in de regio voor kinderen en gezinnen te vinden is. Van uitjes, agenda en kinderfeestjes tot sporten, muziekles en opgroeivragen. Ook kindvriendelijke restaurants in Arnhem, de Betuwe en de Gelderse Vallei zijn hier te vinden.

En wil je er met het gezin op uit met een leuke kortingsdeal? Ook die hebben we voor je verzameld in een handig overzicht.

Kinderen kun je spelenderwijs hun talenten laten ontdekken; er is bij Go-Kids dan ook speciale aandacht voor Culturele, Actieve, Culinaire en Natuuractiviteiten. Veel plezier!

Plaatsen die onder de regio Arnhem Betuwe Vallei vallen zijn onder andere Arnhem, Velp, Ede, Veenendaal, Wageningen, Barneveld, Rhenen, Renkum, Zetten, Tiel, Geldermalsen en Culemborg.

Blog!

Een te gekke dag bij Kinderpretpark Julianatoren

Een te gekke dag bij Kinderpretpark Julianatoren

Het was het hoogtepunt van onze vakantie vorig jaar, een bezoek aan de Julianatoren in Apeldoorn. Het hele jaar hebben we nog gedanst op Jul & Julia en de verhalen over de achtbaan werden keer op keer verteld. De blijdschap was dan ook heel groot toen de meiden hoorden dat we weer gingen. En nog wel op de dag dat de nieuwe attractie De Hoge Hoed werd geopend! Een echte vrijevaltoren, speciaal voor kinderen met stalen zenuwen.  De hele week was de eerste vraag in de ochtend: 'Hoeveel nachtjes nog?'. Zaterdag was het eindelijk zover! We hadden een mooi plekje vooraan...

Lees verder
Klets Kindercabaret -KLETSKOUSEN!

Yep, ook wij moeten adverteren