Hoi, leuk dat je op onze site bent! Bij Go-Kids Arnhem Betuwe Vallei vind je alles op een rijtje van wat er in de regio voor kinderen en gezinnen te vinden is. Van uitjes, agenda en kinderfeestjes tot sporten, muziekles en opgroeivragen. Ook kindvriendelijke restaurants in Arnhem, de Betuwe en de Gelderse Vallei zijn hier te vinden.

En wil je er met het gezin op uit met een leuke kortingsdeal? Ook die hebben we voor je verzameld in een handig overzicht.

Kinderen kun je spelenderwijs hun talenten laten ontdekken; er is bij Go-Kids dan ook speciale aandacht voor Culturele, Actieve, Culinaire en Natuuractiviteiten. Veel plezier!

Plaatsen die onder de regio Arnhem Betuwe Vallei vallen zijn onder andere Arnhem, Velp, Ede, Veenendaal, Wageningen, Barneveld, Rhenen, Renkum, Zetten, Tiel, Geldermalsen en Culemborg.

Blog!

De babywei

De babywei

Vlak naast de piste lag ze gillend op de grond: “Ik ga NIET meer!!!” Na een hoop gedoe, en flink wikken en wegen besloot de moeder om toch maar ‘toe te geven’, zoals ze dat later zelf verwoordde. Haar hoogbegaafde dochter van 7 - Tessa - hoefde die middag niet meer naar de skiles.Ik was bij dit voorval niet aanwezig, maar de moeder vroeg mij later: “Heb ik er nou goed aan gedaan? Was dit niet gewoon verwendheid? Had ik toch door moeten pakken?” De moeder was niet bepaald soft of van het type ‘pamperen’ en had zich wat ongemakkelijk...

Lees verder
Matteüs-Junior