Hoi, leuk dat je op onze site bent! Bij Go-Kids Arnhem Betuwe Vallei vind je alles op een rijtje van wat er in de regio voor kinderen en gezinnen te vinden is. Van uitjes, agenda en kinderfeestjes tot sporten, muziekles en opgroeivragen. Ook kindvriendelijke restaurants in Arnhem, de Betuwe en de Gelderse Vallei zijn hier te vinden.

En wil je er met het gezin op uit met een leuke kortingsdeal? Ook die hebben we voor je verzameld in een handig overzicht.

Kinderen kun je spelenderwijs hun talenten laten ontdekken; er is bij Go-Kids dan ook speciale aandacht voor Culturele, Actieve, Culinaire en Natuuractiviteiten. Veel plezier!

Plaatsen die onder de regio Arnhem Betuwe Vallei vallen zijn onder andere Arnhem, Velp, Ede, Veenendaal, Wageningen, Barneveld, Rhenen, Renkum, Zetten, Tiel, Geldermalsen en Culemborg.

Blog!

Erop uit in de kerstvakantie

Erop uit in de kerstvakantie

De tijd van warme chocolademelk, kerstbomen en winters weer is aangebroken! Een gezellige tijd waarin veel activiteiten en evenementen worden georganiseerd. Lekker op pad dus! We hebben weer heel wat leuke tips verzameld dus de nieuwsbrief is lekker goed gevuld.Veel leesplezier, fijne feestdagen en een gelukkig 2019! Naar de film bij Focus FilmtheaterTijdens de kerstvakantie kan je bijna elke dag genieten van de leukste kinderfilms bij Focus Filmtheater in Arnhem. Regelmatig worden er leuke activiteiten georganiseerd in de pauze en tijdens lunchtijd kunnen kinderen hun eigen pannenkoek versieren.  Bekijk het programmaKerst bij GeoFortTijdens de kerstvakantie worden er leuke activiteiten georganiseerd bij...

Lees verder
guesthouse hotel