Hoi, leuk dat je op onze site bent! Bij Go-Kids Arnhem Betuwe Vallei vind je alles op een rijtje van wat er in de regio voor kinderen en gezinnen te vinden is. Van uitjes, agenda en kinderfeestjes tot sporten, muziekles en opgroeivragen. Ook kindvriendelijke restaurants in Arnhem, de Betuwe en de Gelderse Vallei zijn hier te vinden.

En wil je er met het gezin op uit met een leuke kortingsdeal? Ook die hebben we voor je verzameld in een handig overzicht.

Kinderen kun je spelenderwijs hun talenten laten ontdekken; er is bij Go-Kids dan ook speciale aandacht voor Culturele, Actieve, Culinaire en Natuuractiviteiten. Veel plezier!

Plaatsen die onder de regio Arnhem Betuwe Vallei vallen zijn onder andere Arnhem, Velp, Ede, Veenendaal, Wageningen, Barneveld, Rhenen, Renkum, Zetten, Tiel, Geldermalsen en Culemborg.

Blog!

Terug in de tijd bij het Kijk & Luistermuseum

Terug in de tijd bij het Kijk & Luistermuseum

Het is met zeker 35 graden één van de warmste dagen van het jaar. De ideale dag om met de kinderen een bezoekje te brengen aan het Kijk & Luistermuseum in Bennekom. Binnen is het namelijk heerlijk koel! We zijn niet de enige met dit idee want als om 14 uur de deuren openen is de rij voor de kassa best wel lang. Er staan vooral veel kinderen in de rij en dat is niet voor niets want vandaag is er een echte poppenkastvoorstelling. In dit kleine museum hoeven kinderen zich niet te vervelen. We beginnen bij de tijdelijke tentoonstelling 'Poppen...

Lees verder
guesthouse hotel