Hoi, leuk dat je op onze site bent! Bij Go-Kids Arnhem Betuwe Vallei vind je alles op een rijtje van wat er in de regio voor kinderen en gezinnen te vinden is. Van uitjes, agenda en kinderfeestjes tot sporten, muziekles en opgroeivragen. Ook kindvriendelijke restaurants in Arnhem, de Betuwe en de Gelderse Vallei zijn hier te vinden.

En wil je er met het gezin op uit met een leuke kortingsdeal? Ook die hebben we voor je verzameld in een handig overzicht.

Kinderen kun je spelenderwijs hun talenten laten ontdekken; er is bij Go-Kids dan ook speciale aandacht voor Culturele, Actieve, Culinaire en Natuuractiviteiten. Veel plezier!

Plaatsen die onder de regio Arnhem Betuwe Vallei vallen zijn onder andere Arnhem, Velp, Ede, Veenendaal, Wageningen, Barneveld, Rhenen, Renkum, Zetten, Tiel, Geldermalsen en Culemborg.

Blog!

Treinen en poppen in het Kijk en Luistermuseum

Treinen en poppen in het Kijk en Luistermuseum

Net als vorig jaar heeft het Kijk en Luistermuseum in Bennekom een speciale tentoonstelling in het museum die voor kinderen heel leuk is om te bezoeken. Wij wonen in de buurt dus op een dinsdag in onze vakantie zijn we een kijkje gaan nemen.  De vakantie in midden Nederland moet nog beginnen dus het is lekker rustig in het museum als we aankomen. We worden meteen uitgenodigd voor een rondleiding in de grote muziekzaal. Al snel blijkt dat dit een geliefd uitje is voor opa's en oma's met kleinkinderen. Verschillende opa's en oma's hebben hun kleinkinderen meegenomen. De muziekzaal is dan...

Lees verder
Kijk en Luistermuseum

Yep, ook wij moeten adverteren