Hoi, leuk dat je op onze site bent! Bij Go-Kids Arnhem Betuwe Vallei vind je alles op een rijtje van wat er in de regio voor kinderen en gezinnen te vinden is. Van uitjes, agenda en kinderfeestjes tot sporten, muziekles en opgroeivragen. Ook kindvriendelijke restaurants in Arnhem, de Betuwe en de Gelderse Vallei zijn hier te vinden.

En wil je er met het gezin op uit met een leuke kortingsdeal? Ook die hebben we voor je verzameld in een handig overzicht.

Kinderen kun je spelenderwijs hun talenten laten ontdekken; er is bij Go-Kids dan ook speciale aandacht voor Culturele, Actieve, Culinaire en Natuuractiviteiten. Veel plezier!

Plaatsen die onder de regio Arnhem Betuwe Vallei vallen zijn onder andere Arnhem, Velp, Ede, Veenendaal, Wageningen, Barneveld, Rhenen, Renkum, Zetten, Tiel, Geldermalsen en Culemborg.

Blog!

De leukste kinderfeestjes

De leukste kinderfeestjes

Binnenkort jarig?Tips voor de leukste kinderfeestjes!De meeste kinderen kijken er het hele jaar naar uit. Het vieren van je eigen kinderfeestje! Het is natuurlijk ook fantastisch om al je vriendjes en vriendinnetjes uit te nodigen voor jouw feestje. De mogelijkheden voor een leuk kinderfeestjes zijn enorm. Deze kinderfeestjes special geeft je een aantal leuke tips als je op zoek bent naar een origineel kinderfeestje!  Maak je eigen shampoo bij het WatermuseumIn het Nederlands Watermuseum in Arnhem gaan kinderen aan de slag in het Waterlab om gel en/of shampoo te maken. Ook kan je natuurlijk het museum ontdekken. Speciaal voor kleuters is...

Lees verder
Linda.foundation